AP Images
AP Images
15|04|2018 14:19
SHARE
ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

Gwyneth Paltrow: Με μπικίνι στην bachelorette απόδραση με τις φίλες της στο Mεξικό


Μια νέα σελίδα γυρίζει στην προσωπική ζωή της, η Gwyneth Paltrow.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram μοιράστηκε φωτογραφίες από την απόδραση με τις φίλες της λίγο πριν το γάμο της, που όπως φάνηκε, αναμένεται σύντομα.

Η ηθοποιός έκανε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της και επέλεξε το Μεξικό για να απολαύσει ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στο κύμα με καλές της φίλες.

Η bachelorette απόδρασή της δείχνει ότι είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε γάμο με τον σύντροφό της, παραγωγό, Brad Falchuk. Ο χωρισμός της με τον τραγουδιστή των Coldplay, Chris Martin είναι κάτι που έχει περάσει στο παρελθόν. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός δείχνουν το εξωτικό χρώμα της απόδρασής της. Μεταξύ άλλων, ποζάρει με μπικίνι και οι υπέροχες αναλογίες της στα 45 της χρόνια, εντυπωσιάζουν!

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, η Cameron Diaz και η Stella McCartney είναι δύο από τα πρόσωπα που ακολούθηκαν την Gwyneth Paltrow στο ταξίδι της. H Gwyneth Paltrow και ο σύντροφός της κρατούν πολύ χαμηλό προφίλ και αποφεύγουν όσο μπορούν την έκθεση στη δημοσιότητα. Όπως έχουν δηλώσει, «νιώθουν τύχη που έχουν ο ένας τον άλλον και έχουν ενώσει όλες τις νίκες και τις αποτυχίες τους, χτίζοντας μια υγιή και χαρούμενη σχέση».

H 13χρονη κόρη της, Apple και ο 12χρονος γιος της, Moses είναι χαρούμενοι για αυτή την εξέλιξη στην προσωπική ζωή της μητέρας τους.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός! 

Πηγή φωτογραφιών: Instagram