ΟΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΝΥΦΕΣ

Οι παραμυθένιοι γάμοι των σουπερμόντελ!


Η ζωή δεν τους χαμογέλασε μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο -αφού γεύτηκαν νωρίς την καταξίωση λόγω της ομορφιάς τους- αλλά και σε προσωπικό. Η ομορφιά, όμως, δεν είναι διαβατήριο για μια ευτυχισμένη προσωπική ζωή. Γυναίκες που ξεχωρίζουν για την γοητεία τους και τις αναλογίες τους ζουν αρκετές φορές χωρίς ισορροπημένη συναισθηματική ζωή. Σουπερμόντελ ζουν πλέον ως παντρεμένες και εμείς κάνουμε rewind στους γάμους τους που άφησαν εποχή λόγω της πολυτέλειας και της λάμψης τους.

Οι ιέρειες της μόδας επέλεξαν για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους δημιουργίες υψηλής ραπτικής, άλλες σε λιτή γραμμή, άλλες ιδιαιτέρως εντυπωσιακές. Έχοντας πλέον σύζυγο και παιδιά, πολλές από τις εκπροσώπους της μόδας που χάραξαν πορεία στις μεγάλες πασαρέλες έχουν πλέον αποσυρθεί και ζουν μια ήσυχη οικογενειακή ζωή. Αν πιστεύετε ότι η ομορφιά είναι εκείνη που εξασφαλίζει την ευτυχία στην ζωή μιας γυναίκας, απατάσθε.

Agyness Deyn & Joel McAndrew: Παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2016. Το νυφικό ήταν δημιουργία Molly Goddard and τα παπούτσια Manolo Blahnik.

 

Lydia Hearst and Chris Hardwick: Παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2016. Το νυφικό ήταν  δημιουργία Christian Siriano.

 

Liberty Ross and Jimmy Iovine: Παντρεύτηκαν τον Φεβρουάριο του 2016. Το νυφικό ήταν Givenchy Haute Couture και συνδυάστηκε με Stephen Jones βέλο.

 

Kate Moss and Jamie Hince: Παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2011. Το νυφικό ήταν δημιουργία John Galliano and και τα παπούτσια Manolo Blahnik.

 

Poppy Delevingne and James Cook: Παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2014. Το νυφικό ήταν Chanel.

 

Lady Mary Charteris and Robbie Furze: Παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2012. Το νυφικό ήταν Pam Hogg και τα παπούτσια  Nicholas Kirkwood.

 

Anja Rubik and Sasha Knezevic: Παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2011. Το νυφικό ήταν Εmilio Pucci.

 

Bette Franke and Ilja Cornelisz: Παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2013. Το νυφικό ήταν δημιουργία της αδελφής της, Sanne Franke.

 

 

Gisele Bündchen and Tom Brady: Παντρεύτηκαν τον Φεβρουάριο του 2009. Το νυφικό ήταν Dolce & Gabbana.
 

 

Martha Patterson and Jared Followill: Παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2012. Το νυφικό ήταν Monique Lhuillier.