katken85/instagram
katken85/instagram
22|04|2018 10:18
SHARE
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ

H Kατερίνα Καινούργιου είναι σε σχέση -Φίλος την παρουσιάστριας αποκαθιστά την αλήθεια για το νέο της σύντροφο


Eναν νέο έρωτα ζει, όπως φαίνεται, η Κατερίνα Καινούργιου, στο πλευρό νεαρού επιχειρηματία.

 Αυτό τουλάχιστον υποστήριξαν στην εκπομπή «Happy Day», σκιαγραφώντας μάλιστα και το προφίλ του νέου συντρόφου της παρουσιάστριας του Εpsilon.

Πριν από λίγες ημέρες η Κατερίνα Kαινούργιου αποκάλυψε από τον αέρα της δικής της εκπομπής πως δεν είναι πλέον μόνη της.

«Κι εγώ έχω αγόρι, δεν σημαίνει κάτι αυτό. Εχω αγόρι. Θα έπρεπε να το ξέρουν όλοι; Κρυφό το έχουμε, δεν θέλουμε να το μάθει κανείς» είχε πει χαρακτηριστικά.

Με αφορμή, λοιπόν, νέες δηλώσεις της παρουσιάστριας σχετικά με τον έρωτα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Φλορίντα Πετρουτσέλι έδωσαν πληροφορίες που ήθελαν το σύντροφο της παρουσιάστριας να είναι επιχειρηματίας στο χώρο της ένδυσης.

Ωστόσο, στην εκποπή της Ναταλίας Γερμανού ο φίλος της Κατερίνας Καινούργιου, Νίκος Γεωργιάδης, αποκατέστησε την αλήθεια.  

Η Κατερίνα όντως δεν είναι πια single και διατηρεί σχέση μεν με επιχειρηματία, αλλά όχι από το χώρο της ένδυσης.

«Για να αποκαταστήσουμε την αλήθεια, δεν ισχύει η πληροφορία που θέλει τον επιχειρηματία να δραστηριοποιείται στο χώρο της ένδυσης. Η Κατερίνα δεν είναι μόνη της όμως, αλλά δεν είναι ο συγκεκριμένος κύριος, τον οποίο εννοούσαν» τόνισε ο δημοσιογράφος. 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε στο παρακατώ βίντεο τι είπαν στην εκπομπή «Happy Day»: