NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΣΤΟ FACEBOOK

«Τότε και τώρα»: H φωτογραφία του Γιώργου Νανούρη για τη γιορτή του που ξάφνιασε τους φαν


Το μέλλον του θεάτρου ανήκει στους δημιουργούς που βλέπουν την τέχνη ως έναν τρόπο να ζεις. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Γιώργος Νανούρης είναι ένας από αυτούς.

Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών και του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει δώσει ήδη τα διαπιστευτήριά του στο χώρου του θεάτρου και κάθε του σκηνοθετική του δουλειά αγκαλιάζεται αμέσως από το κοινό.

Σήμερα, 23 Απρίλιου, ο Γιώργος Νανούρης γιορτάζει το όνομά του και την... παρουσία του στον κόσμο!

Την γιορτή και τα γενέθλιά του επέλεξε να τιμήσει στο λογαριασμό του στο Facebook με μια φωτογραφία που συνδέει παρελθόν και παρόν με έναν νοσταλγικό τρόπο.

Ο Γιώργος Νανούρης έκανε μια «σύνθεση» με μια «συλλεκτική» φωτογραφία των παιδικών του χρόνων και μια φωτογραφία του σήμερα. 

Έγραψε χαρακτηριστικά: «Δύο σε ένα την ίδια μέρα. Τhen and now. #Βirthday #nameday».

Yorgos Nanouris/ Facebook
Yorgos Nanouris/ Facebook

Σε παλαιότερη συνέντευξή του έχει δηλώσει για τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια και την στάση των γονιών απέναντι στον επαγγελματικό δρόμο που έχει επιλέξει: «Δεν έκανα επανάσταση, γιατί μεγάλωσα σε ένα πολύ αυστηρό περιβάλλον. Η μόνη επανάσταση που έκανα ήταν ότι πήγα στη δραματική σχολή. (...) Δεν το δέχτηκαν αλλά δεν με απέτρεψαν. Το γεγονός ότι η οικογένειά μου είναι τόσο ψύχραιμη με αυτό που κάνω με γειώνει πάρα πολύ. Μου κάνει τελικά πολύ καλό. Οι γονείς μου πχ. Δεν ήρθαν να με δουν στην «Κατερίνα». Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χαίρονται. Μέλημά τους ήταν πώς θα ζήσω από αυτή τη δουλειά».

28-02-2017 Θέατρο Βασιλάκου.Επίσημη πρεμιέρα παράστασης "Αφέντης και Δούλος".Γιώργος Νανούρης
28-02-2017 Θέατρο Βασιλάκου.Επίσημη πρεμιέρα παράστασης "Αφέντης και Δούλος".Γιώργος Νανούρης
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency