Apimages
Apimages
IT'S A BOY

Μόνο η Μισέλ Ομπάμα θα μπορούσε να συγχαρεί τόσο έξυπνα την Κέιτ Μίντλετον για το νέο μωρό


Το τρίτο βασιλικό μωρό είναι γεγονός και είναι αγόρι.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, πέμπτο στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, και μάλιστα πήρε χθες εξιτήριο από το μαιευτήριο.

Φυσικά, το ενδιαφέρον είναι μεγάλο για τον βρετανικό λαό, καθώς το μωρό έρχεται δύο μέρες μετά τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ και έναν μήνα πριν από τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Θερμές, αλλά κυρίως πρωτότυπες ευχές για τη γέννηση του βασιλικού μωρού έδωσε η Μισέλ Ομπάμα στο Instagram και όλοι ενθουσιάστηκαν με τη φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της. 

«Ο Μπαράκ και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι και συγχαίρουμε τον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέμπριτζ για την πρόσφατη άφιξή! Ελπίζουμε να τον συναντήσουμε σύντομα για ένα πάρτι πιτζάμα στο παλάτι του Κένσινγκτον. Θα φορέσω τη ρόμπα μου!» έγραψε χαρακτηριστικά. 

Δείτε εδώ:

 

Barack and I are thrilled to congratulate The Duke and Duchess of Cambridge on their newest arrival! We hope to meet him soon for a Kensington Palace pajama party. I’ll wear my robe!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Obama (@michelleobama) στις 23 Απρ, 2018 στις 2:19 μμ PDT

Η φωτογραφία που ανέβασε η Μισέλ Ομπάμα στο προφίλ της ήταν όταν ο πρίγκιπας Τζορτζ συναντήθηκε με τον Μπαράκ Ομπάμα με τη ρόμπα και τις πιτζάμες του στο παλάτι του Κένσινγκτον.

Ο μικρός Τζορτζ έκλεψε την παράσταση και έκανε τον κόσμο να τον λατρέψει λίγο περισσότερο καθώς οι φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. 

Αυτό συνέβη λίγο πριν το επίσημο δείπνο που θα παρέθετε η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας στον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ μαζί με την σύζυγό του, Μισέλ.

Διαβάστε επίσης: Εξιτήριο για την Kate Middleton -Oι πρώτες φωτογραφίες

It's a boy! 10+1 ανορθόδοξες φωτογραφίες από τον ερχομό του νέου βασιλικού μωρού