Eurovision 2018: Αυτό είναι το πρόσωπο που θα παρουσιάσει την ελληνική βαθμολογία  | 0 bovary.gr
Eurovision 2018: Αυτό είναι το πρόσωπο που θα παρουσιάσει την ελληνική βαθμολογία | 0 bovary.gr
25|04|2018 12:17
SHARE
EUROVISION 2018

Eurovision 2018: Αυτό είναι το πρόσωπο που θα παρουσιάσει την ελληνική βαθμολογία


Πρόσωπο-έκπληξη στην παρουσίαση της ελληνικής βαθμολογίας στη Eurovision!

Μια ανάσα πριν τον Μάιο, τον «μήνα της Eurovision», όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στη δημοσιότητα για τον τελικό της μουσικής διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, μετά τη νίκη του Σαλβαντόρ Σομπράλ.

Tην Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η Γιάννα Τερζή με το τραγούδι «Όνειρό μου». Πριν από λίγες εβδομάδες έγινε γνωστό το όνομα του σχολιαστή της Eurovision. Φέτος, σε αυτή τη θέση θα βρίσκεται ο σκηνοθέτης και κριτικός κινηματογράφου, Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος (ο οποίος έχει γίνει ευρύτερα γνωστός μέσα από τις κινηματογραφικές συνεντεύξεις αστέρων της κινηματογραφικής βιομηχανίας). Αντικαταστάτρια της Μαρίας Κοζάκου θα είναι η Δάφνη Σκαλιώνη.

Σήμερα, στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Star Channel, έγινε γνωστό το όνομα του προσώπου που θα παρουσιάσει την ελληνική βαθμολογία. Ολύνα Ξενοπούλου.

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Η Ολύνα Ξενοπούλου έγινε ευρύτερα γνωστή το 1986 ως παρουσιάστρια του καθημερινού προγράμματος της ΕΡΤ (μαζί με την Δάφνη Μπόκοτα και την Αθηνά Σωτηροπούλου). Ασχολήθηκε με την υποκριτική, την σκηνοθεσία και την ραδιοφωνική παραγωγή (στο Τρίτο Πρόγραμμα της ελληνικής ραδιοφωνίας) και η φωνή της έχει «ντύσει» διαφημίσεις και αφηγήσεις ντοκιμαντέρ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή: