Η 2χρονη κόρη του Σωτήρη Κοντιζά μπλέχτηκε στα λαχανικά του -Η φωτογραφία στο Instagram | 0 bovary.gr
Η 2χρονη κόρη του Σωτήρη Κοντιζά μπλέχτηκε στα λαχανικά του -Η φωτογραφία στο Instagram | 0 bovary.gr
ΣΤΟ INSTAGRAM

Η 2χρονη κόρη του Σωτήρη Κοντιζά μπλέχτηκε στα λαχανικά του -Η φωτογραφία στο Instagram


Δύο είναι οι μεγάλες αδυναμίες της ζωής του Σωτήρη Κοντιζά: η οικογένειά του και η μαγειρική.

Η πρώτη, είναι πηγή δύναμης για τον ίδιο. Η δεύτερη, πηγή δημιουργικότητας.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έδειξε ότι οικογένεια και μαγειρική είναι ένα αδιάσπαστο δίδυμο στην καθημερινότητά του.

Η κόρη του, η μικρή Αριάννα-Τσιχίρο έγινε «βοηθός» του μπαμπά της στην δοκιμή πρώτων υλών για το Νolan: το εστιατόριο όπου ο Σωτήρης Κοντιζάς δημιουργεί πιάτα με μαεστρία.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έγραψε ως λεζάντα στην φωτογραφία που δημοσίευσε: «Τesting tasting για το Νόλαν: με μαύρο βασιλικό, χλωρό δίκταμο, κατσαρό μαιντανό, σεσκουλόριζες και μια μικρή μαϊμού που δεν μας αφήνει να τραβήξουμε μια φωτογραφία».

Σε συνέντευξή του στο bovary.gr και τη Μυρτώ Λοβέρδου ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε μιλήσει για την κόρη του: 

Η κόρη μου, όταν γεννήθηκε, μου έμοιαζε περισσότερο. Τώρα είναι δύο ετών και, λένε, ότι είναι μοιρασμένη στα χαρακτηριστικά πενήντα-πενήντα. Τη φωνάζουμε Τάτα, που είναι η μπέμπα στα ιταλικά. Το όνομά της είναι Αριάννα-Τσιχίρο. Με ξεκουράζει η μουσική, μ΄αρέσει να παίζω πιάνο.Την τελευταία διετία στον ελεύθερο χρόνο μου μου αρέσει να παίζω με την κόρη μου. Διαβάζω, κυρίως βιβλία μαγειρικής.Θα ήθελα να διαβάσω ιστορία, γιατί θεωρώ ότι πάσχω σ΄αυτόν τον τομέα. Ονειρεύομαι να είμαστε υγιείς και να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι. Ονειρεύομαι να γίνω καλύτερος άνθρωπος και αφορμή στάθηκε η κόρη μου -αλλά όχι μόνο». 

Πριν από έναν χρόνο, ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε δημοσιεύσει ένα μικρό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: σε αυτό τον είδαμε να παίζει πιάνο έχοντας κοντά του την καλύτερη παρέα: την κόρη του. Ο σεφ είχε γράψει χαρακτηριστικά ως λεζάντα στην ανάρτηση: «Me and my monkey». 

 

Me and my monkey

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sotiris Kontizas (@scontizas) στις 9 Μάι, 2017 στις 7:56 πμ PDT