AP
AP
ROYAL GIFT

Το απίστευτο δώρο που θα κάνει η βασίλισσα Ελισάβετ στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ για τον γάμο τους


Ούτε είκοσι μέρες δεν έμειναν για τον βασιλικό γάμο της χρονιάς.

Οι προετοιμασίες για τον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι συνεχίζονται πυρετωδώς ενώ όσο πλησιάζουμε στη μεγάλη μέρα όλο και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Φήμες κυκλοφορούν σχετικά με το δώρο που θα επιλέξει να κάνει η βασίλισσα Ελισάβετ στο νεόνυμφο ζευγάρι.

Ο Χάρι και η Μέγκαν ζήτησαν από τους καλεσμένους τους να κάνουν δωρεά σε φιλανθρωπικά ιδρύματα αντί για δώρα, ωστόσο, η βασίλισσα θα κάνει τη διαφορά.

Η μονάρχης φαίνεται ότι θα προσφέρει στο ζευγάρι ένα νέο σπίτι, όπως έκανε και με τον Γουίλιαμ και την Κέιτ.

Δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ δέχτηκαν σαν δώρο το Anmer Hall, ένα σπίτι στην εξοχή του Νόρφολκ.

Προς το παρόν, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν ετοιμάζονται να μείνουν στο Nottingham Cottage, στα εδάφη του Παλατιού του Κένσινγκτον, ωστόσο δεν θα είναι έκπληξη αν η Ελισάβετ συνεχίσει την παράδοση με το να δώσει μία από τις ιδιοκτησίες της σε μέλη της βασιλικής οικογένειας.

«Η βασίλισσα συνηθίζει να δίνει σπίτια. Έδωσε στον πρίγκιπα Ανδρέα, στον Κάρολο και στον Γουίλιαμ. Οπότε λογικό είναι να δώσει κάποια περιουσία και στον Χάρι», αναφέρει βασιλικός συντάκτης.

AP
AP

Αν και ακόμη δεν γνωρίζουμε ποιο μπορεί να είναι το δώρο, το York Cottage στο Sandringham φαίνεται ως η πιο πιθανή επιλογή. Θα βρίσκονται κοντά στον Γουίλιαμ και στην Κέιτ, οι οποίοι επιλέγουν το Anmer Hall για απόδραση στην εξοχή.

Εκτός από περιουσία, φυσικά, θα λάβουν και τίτλους, καθώς θα τους δοθεί ένα δουκάτο. Οι προβλέψεις κάνουν λόγο για το Sussex και Clarence, ωστόσο, πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 19 Μαΐου για να μάθουμε τους τίτλους του νέου βασιλικού ζευγαριού.

AP
AP