Apimages
Apimages
02|05|2018 12:39
SHARE
BLAKE LIVELY

Γιατί η Μπλέικ Λάιβλι έκανε unfollow τον σύζυγο της και ακολουθεί μόνο άτομα με ένα συγκεκριμένο όνομα;


Kάτι τρέχει αυτές τις μέρες με τον λογαριασμό της Μπλέικ Λάιβλι στο Ιnstagram.

Η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ και αγαπημένο μας style icon μετά από σειρά κομψών εμφανίσεων στο κόκκινο χαλί με τον σύζυγο της Ryan Reynolds αλλά και μόνη της μας ξάφνιασε.

Η σταρ μοιράζεται συχνά φωτογραφίες με τους εκατομμύρια ακόλουθους της στο Instagram, ή τουλάχιστον αυτό συνήθιζε μέχρι πριν λίγες ημέρες.

Η σταρ διέγραψε όλες της τις φωτογραφίες από τον επίσημο προσωπικό της λογαριασμό στο κορυφαίο κοινωνικό δίκτυο και έκανε unfollow τον σύντροφο και πατέρα των παιδιών της.

Η πρώτη μας σκέψη ήταν γεμάτη ανησυχία για το ζευγάρι και την σχέση τους.

Ωστόσο την συνέχεια το μυστήριο συνεχίστηκε. Παρατηρήσαμε κάτι ακόμα πιο παράξενο.

Η Μπλέικ ακολουθεί μόνο άτομα με το όνομα Emily Nelson. Mην πανικοβάλλεστε όμως, αφού τελικά υπάρχει εξήγηση.

Πρόκειται για μια κίνηση marketing που στόχο έχει την προώθηση της νέας της ταινίας μυστηρίου Α Simple Favor, σε σκηνοθεσία Paul Feig.

Στην ταινία η Μπλέικ συμπρωταγωνιστεί με την Anna Kendrick και υποδύεται μια γυναίκα που εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Το όνομα της; Emily Nelson!

Mετά από αυτή την απόφαση της να διαγράψει όλες της τις φωτογραφίες, αλλά και να πατήσει unflollow σε όλους της τους αγαπημένους φίλους και συνεργάτες, η αλήθεια είναι πως μας κίνησε την περιέργεια και ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο να δούμε την ταινία.

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες στην Αμερική τον Σεπτέμβριο, όσο για τους φίλους της στο Instagram υποθέτουμε δεν θα την παρεξηγήσουν.