Apimages
Apimages
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

H Σάντρα Μπούλοκ αποκαλύπτει τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη στα 16 της χρόνια


Η Σάντρα Μπούλοκ φωτογραφίζεται για γνωστό περιοδικό και αποκαλύπτει τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη στα 16 της χρόνια.

Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «In Style» και μίλησε τόσο για την υιοθεσία των παιδιών της, όσο και για το κίνημα του «Time’s Up».

Η 53χρονη, μητέρα δύο παιδιών, αποκάλυψε μάλιστα πως έπεσε και εκείνη θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στα 16 της χρόνια και πως ένιωθε φόβο για να μιλήσει γι΄ αυτό. 

«Συνέβη και σε εμένα όταν ήμουν 16. Και παρέλυσα όταν σκέφτηκα αν θα με πιστέψει κανείς. Ειδικά εκείνη την εποχή. Μέχρι πρότινος όμως ντρεπόταν το θύμα και όχι ο θύτης…», είπε η Σάντρα Μπούλοκ χωρίς να προσθέσει περισσότερα. 

Oσο για το κίνημα «Time’s Up», η ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά: «Είναι εύκολο να δώσεις χρήματα σε αυτούς που έχουν το θάρρος να βγουν και να μιλήσουν. Το Time’s Up δεν είναι μόνο για τους ηθοποιούς, είναι και για τις μόνες μητέρες που έχουν κακοποιηθεί και παρενοχληθεί σεξουαλικά. Είναι καθήκον μας να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε»

Σημειώνεται ότι η Σάντρα Μπούλοκ δώρισε 500.000 δολάρια στο κίνημα κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης και είναι μία από τις ηθοποιούς του Χόλιγουντ που στηρίζει αυτόν τον σημαντικό αγώνα.

«Πρέπει να αναφέρουμε αυτά τα παιδιά ως “παιδιά μας”, όχι ως “το υιοθετημένο μου παιδί”. Μη μου λες τι μπορώ να κάνω και τι όχι με το σώμα μου, μέχρι να φροντίσεις κάθε ένα παιδί στον κόσμο που δεν έχει σπίτι, που είναι παραμελημένο ή έχει κακοποιηθεί. Με κάνει να βάζω τα κλάματα», δήλωσε η Σάντρα Μπούλοκ για την υιοθεσία.

Διαβάστε επίσης: MeToo: Τι συμβαίνει αυτή την ώρα στο Twitter με όσους υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση

Χιλιάδες γυναίκες αγοράζουν αυτό το T-Shirt για έναν πολύ καλό λόγο