AP
AP
PRINCESS CHARLOTTE

Ο λόγος που ο Γουίλιαμ και η Κέιτ δεν δημοσίευσαν καινούργιες φωτογραφίες της πριγκίπισσας Σάρλοτ για τα γενέθλιά της


Γενέθλια είχε στις 2 Μαϊου η πριγκίπισσα Σάρλοτ που έγινε κιόλας τριών ετών.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ, ωστόσο, έσπασαν την παράδοση καθώς δεν δημοσίευσαν κάποια καινούργια φωτογραφία της πριγκίπισσας. 

Αντίθετα, το Παλάτι του Κένσινγκτον δημοσίευσε μια φωτογραφία της Σάρλοτ από την πρώτη της μέρα στο σχολείο με τις ευχές: «Wishing a happy third birthday to Princess Charlotte – thank you all for your lovely messages!»

Είναι κάτι σαν παράδοση να δημοσιεύουν νέες φωτογραφίες των βασιλικών παιδιών στα γενέθλιά τους, καθώς οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι περιορισμένες.

Για παράδειγμα, τον Ιούλιο του 2017, το Παλάτι μοιράστηκε ένα νέο πορτρέτο του πρίγκιπα Τζορτζ για τα τέταρτα γενέθλιά του. Πέρυσι, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ μοιράστηκαν μια φωτογραφία της μικρής Σάρλοτ, την οποία τράβηξε η ίδια η Δούκισσα.

AP
AP

Ωστόσο, από ότι φαίνεται, φέτος, λόγω του επιβαρυμένου προγράμματος της βασιλικής οικογένειας, επέλεξαν να μην δημοσιεύουν μια καινούργια φωτογραφία της Σάρλοτ, ώστε να μην την υπερεκθέσουν στα ΜΜΕ. 

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, κατά παράδοση, πρόκειται να δημοσιευτεί το πρώτο πορτρέτο του νεογέννητου πρίγκιπα Λούις και η Σάρλοτ θα είναι σε αυτό, όπως ήταν ο πρίγκιπας Τζορτζ στο δικό της.

AP
AP

«Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ δεν θέλουν να υπερεκθέτουν τα παιδιά τους. Δεν είναι συμβατικοί, οπότε θα μοιραστούν κάποια φωτογραφία στο  δικό τους χρόνο και θα την έχει τραβήξει η Κέιτ», αναφέρει η royal expert Penny Junor στο Elle UK.

Ακόμη, η πριγκίπισσα Σάρλοτ έκανε το δημόσιο ντεμπούτο της έξω από την πτέρυγα Lindo, όπου έκλεψε την παράσταση χαιρετώντας τον κόσμο, ενώ πήγαινε να δει τον νεογέννητο αδερφό της.

AP
AP