Το beauty φάουλ της Σελένα Γκόμεζ έδωσε τροφή για τρολάρισμα στο Τwitter  | 0 bovary.gr
Το beauty φάουλ της Σελένα Γκόμεζ έδωσε τροφή για τρολάρισμα στο Τwitter | 0 bovary.gr
08|05|2018 12:34
SHARE
ΣΕΛΕΝΑ ΓΚΟΜΕΖ

Το beauty φάουλ της Σελένα Γκόμεζ έδωσε τροφή για τρολάρισμα στο Τwitter


Oι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί του Μet Gala άφησαν εποχή.

Άλλες με την κομψότητα, άλλες με την πρωτοτυπία και φαντασία τους και άλλες με την όχι και τόσο ωραία αισθητική τους. Η νεαρή σταρ της ποπ Σελένα Γκόμεζ, έκανε μια άκρως κομψή εμφάνιση στο Μet Gala 2018.

Ωστόσο αυτή της η εμφάνιση είχε ένα πρόβλημα που όλοι πρόσεξαν και ακόμα κι εμείς που την αγαπάμε και τη θαυμάζουμε δεν γίνεται να μην θίξουμε.

Η Σελένα περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Met Gala φορώντας ένα φόρεμα Coach, σε κρεμ απόχρωση με δαντέλες και διαφάνειες που το έκαναν τόσο ρομαντικό και girly.

To twitter και τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολίασαν τα πάντα από την λαμπερή βραδιά και φυσικά δεν θα τους ξέφευγε αυτό το beauty «λάθος» της Σελένα.

Oι χρήστες σχολίασαν έντονα το spray tan και την υπερβολικά μαυρισμένη της επιδερμίδα.

Η Γκόμεζ δήλωσε πως η εμφάνισή τηςl ήταν εμπνευσμένη από τη βασίλισσα Έσθερ της Βίβλου, οι χρήστες του Twitter όμως τη σύγκριναν με τον Ross από τα «Φιλαράκια» εξαιτίας του έντονου fake μαυρίσματος.

Η αλήθεια είναι πως λιγάκι το παράκανε και η επιδερμίδα της έδειχνε πολλούς τόνους πιο σκούρα από ένα όμορφο sunkissed αποτέλεσμα.

Για το λουκ της, ο make up artist Hung Vanngo τόνισε με έντονη χρυσή σκιά τα μάτια της. Το κραγιόν της ήταν ματ nude και πολλοί πιστεύουν πως με μια άλλη απόχρωση στα χείλη, το μαυρισμένο της δέρμα φαινόταν λιγότερο έντονο και πιο κομψό.

Η hair stylist της Marissa Marino δημιούργησε μαλακά και ρομαντικά δαχτυλίδια στα μαλλιά της τα οποία είχε μαζεμένα πίσω.

Όπως και να έχει εμείς την αγαπάμε και την στηρίζουμε.

Δείτε τα καυστικά σχόλια του Twitter.