Getty Images
Getty Images
ROYAL WEDDING

Πού θα μείνει η Μέγκαν Μαρκλ χωρίς τον πρίγκιπα Χάρι τη νύχτα πριν τον γάμο τους


Ο βασιλικός γάμος απέχει μόλις έντεκα μέρες και όλα είναι σχεδόν έτοιμα.

Ένα από αυτά είναι η διαμονή της μέλλουσας νύφης, την παραμονή του γάμου της.

Όπως σχεδόν παντού στον κόσμο, έτσι και στους βασιλικούς γάμους είναι παράδοση, το μελλόνυμφο ζευγάρι να μένει χωριστά τη νύχτα πριν τον γάμο τους.

Έτσι θα γίνει και με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

Το Παλάτι ανακοίνωσε ότι ο Χάρι θα μείνει στο Παλάτι των Γουίνσδορ ενώ η Μέγκαν θα μείνει σε μια μυστική τοποθεσία, που θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 18 Μαΐου, όταν θα φτάσει εκεί.

Καθώς ο γάμος θα λάβει χώρα στο παρεκκλήσιο του Αγίου Γεωργίου στα εδάφη του Παλατιού των Γουίνσδορ, η Μέγκαν είναι πιθανό να διαλέξει ένα μέρος εκεί ή κάπου κοντά.

Για ευκολία, η τοποθεσία ενδέχεται να είναι ένα ιδιωτικό διαμέρισμα στα εδάφη του κάστρου ή σε κατοικία στο Great Park. Το «Royal Lodge» είναι μια πιθανή τοποθεσία.

AP
AP

Η κατοικία αυτή ήταν σπίτι της Βασιλομήτορος μέχρι τον θάνατό της το 2002, ενώ εκεί έμεινε η Σοφία Γουέσεξ πριν τον γάμο της με τον πρίγκιπα Έντουαρτ. Ωστόσο, από το 2004 είναι κατοικία του πρίγκιπα Ανδρέα, που μπορεί να το παραχωρήσει στις κόρες του, Ευγενία και Βεατρίκη.

Το Frogmore House, μια εξοχική κατοικία του 17ου αιώνα, όπου το μελλόνυμφο ζευγάρι έβγαλε τις φωτογραφίες του αρραβώνα του, είναι μια άλλη πιθανή επιλογή.

AP
AP

Ακόμη, είναι το μέρος όπου θα λάβει χώρα η απογευματινή δεξίωση με τους 200 καλεσμένους. Θα ήταν μια λογική επιλογή για να μείνουν εκεί οι φίλοι και οι συγγενείς. 

Το μεγαλοπρεπές λευκό σπίτι χρησιμοποιείται συχνά για βασιλικούς αρραβώνες και επίσημες εκδηλώσεις, ωστόσο, δεν κατοικείται.

Royal Family
Royal Family

Η Μέγκαν πρόκειται να μείνει με τους γονείς της, Ντόρια και Τόμας, που θα φτάσουν στο Λονδίνο.

Η Κέιτ Μίντλετον, πριν τον γάμο της έμεινε στο Goring Hotel κοντά στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Είναι το μόνο ξενοδοχείο στο Λονδίνο που έχει την βασιλική εξουσιοδότηση της βασίλισσας για να διοργανώνει ιδιωτικά events.

Shutterstock
Shutterstock