Τιμολέων Διαμαντής: Το μήνυμα για τη νίκη του στο MasterChef  | 0 bovary.gr
Τιμολέων Διαμαντής: Το μήνυμα για τη νίκη του στο MasterChef | 0 bovary.gr
08|05|2018 18:07
SHARE
ΣΤΟ INSTAGRAM

Τιμολέων Διαμαντής: Το μήνυμα για τη νίκη του στο MasterChef


Μια νίκη, ένας τίτλος, ένα χρηματικό έπαθλο, ένας νέος επαγγελματικός δρόμος, μια ολοκαίνουρια αρχή!

Ο Τιμολέων Διαμαντής κατέκτησε τον τίτλο του ΜasterChef: ο τελικός κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και ένα μεγάλο τηλεοπτικό hit έριξε αυλαία με μια πανηγυρική νίκη ενός παίκτη που μπήκε στον διαγωνισμό για να πετύχει!

Ο Τιμολέων Διαμαντής, μετά από μήνες απουσίας από το Instagram (συγκεκριμένα από το Νοέμβριο του 2017) έκανε θριαμβευτική επανεμφάνιση με μια φωτογραφία και ένα μήνυμα αφιερωμένο σε όσους πίστεψαν στις δυνάμεις του.

«Κάπως έτσι πέφτουνε οι τίτλοι τέλους. Νιώθω τόσο τυχερός και τόσο ευλογημένος που με αξίωσε ο Θεός να ζήσω τόσο έντονα αυτό το ταξίδι και να βγω Νικητής! Περάσαμε όλοι μαζί χαρές και λύπες που ποτέ μα ποτέ δεν θα σβήσουν από την μνήμη μου. Ευχαριστώ όλους εσάς που με στηρίξατε σε όλη την διάρκεια του διαγωνισμού! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παραγωγή, στο κανάλι, στην οικογένεια μου, σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στο MasterChef και στους τρεις υπέροχους κριτές μας...! Το δωμάτιο των νικητών τα κατάφερε και έκανε τον στόχο πραγματικότητα!! Υ. Γ Κάποιες φορές η αφοσίωση κερδίζει το ταλέντο...».