Instagram
Instagram
ΣΤΟ INSTAGRAM

22 νύχτες άυπνη -H ωμή πραγματικότητα της Ελεονώρας Μελέτη σε μια φωτογραφία (με και χωρίς φίλτρα)


Το Instagram έχει την τάση να «ωραιοποιεί» την πραγματικότητα.

Να την ρετουσάρει, να την εξιδανικεύει, να την «αλλοιώνει». Βλέπουμε αψεγάδιαστες φωτογραφίες, πόζες βγαλμένες από editorial μόδας, μια πραγματικότητα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα ενός καταναλωτικού κόσμου, γυναίκες που πασχίζουν να δείξουν κάτι άλλο αυτό που είναι χρησιμοποιώντας τις μεταμορφωτικές ιδιότητες των φίλτρων.

Ισως αυτό να είναι και το «πίσω κείμενο» στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ελεονώρα Μελέτη δείχνοντας τη νέα καθημερινότητά της με τη νεογέννητη κόρη της. Αφοσίωση και ελάχιστες ώρες ύπνου.

Η ίδια μέσω Instagram Stories έδειξε την πραγματική και την «φιλτραρισμένη» της εικόνα, γράφοντας χαρακτηριστικά ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε μετά από 22 ημέρες αυπνίας.

Η κόρη της παρουσιάστριας ήρθε στον κόσμο πριν από λίγες εβδομάδες και η Ελεονώρα δεν θέλει να χάνει στιγμή από το μεγάλωμά της.

Το ποστ της ήθελε ίσως να δείξει αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα: οι πρώτες ημέρες ενός παιδιού στη ζωή αλλάζουν τις ισορροπίες στην καθημερινότητα μιας γυναίκας. Οταν εκείνη είναι ένα πρόσωπο προβεβλημένο, ίσως να πέσει στην παγίδα της «ωραιοποίησης», μη θέλοντας να δείξει κουρασμένη ή ταλαιπωρημένη όψη.

Η Ελεονώρα πόσταρε τα πράγματα όπως είναι.