NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
09|05|2018 16:08
SHARE
Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ

Το παντελόνι που επέλεξε η Νατάσσα Μποφίλιου σε αυτή την εμφάνιση είναι το καλύτερο εφέ για ψηλά πόδια


Η κρυστάλλινη φωνή της Νατάσσας Μποφίλιου κάνει συνεχώς διαδρομές σε διαφορετικούς μουσικούς δρόμους.

Το ταπεραμέντο της, το ερμηνευτικό της εκτόπισμα, οι μουσικές της γνώσεις και το πάθος της για δημιουργία την καθιστούν μια από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της γενιάς της.

Παράλληλα, η ίδια ως γνήσια καλλιτέχνις, δεν επαναπαύεται και συνεχώς πειραματίζεται με την εικόνα της.

Η Νατάσσα Μποφίλιου έχει πολλά πρόσωπα κάθε φορά που ανεβαίνει στο stage και όλα έχουν κάτι διαφορετικό να εκφράσουν: την ροκ, εύθραυστη, χειμαρρώδη και πολύ θηλυκή πλευρά της.

Μια μουσική της συνάντηση, στάθηκε αφορμή να κάνουμε focus στην στιλιστική της επιλογή της. Νατάσσα Μποφίλιου και Yoel Soto έδωσαν ένα live στη «Μέλισσα» για τους φίλους της μουσικής τους και η εμφάνιση της ερμηνεύτριας είχε άρωμα 70s.

 

 

Το ψηλόμεσο παντελόνι της -που της χάρισε έξτρα πόντους ύψους με το φαρδύ τελείωμά του- όπως και το κιμονό της με oriental prints συνδυάστηκαν με τοπ σε απαλό ροζ, χρυσά κολιέ και κρίκους.

Τα μοτίβα που συνδυάζουν το floral στοιχείo και την oriental αισθητική είναι τάση αυτή τη σεζόν. Η εμφάνιση της ερμηνεύτριας είναι ιδιαίτερη για έναν πολύ βασικό λόγο: γιατί κάθε φορά η ίδια δείχνει ότι, όποτε θέλει να ακολουθήσει τις τρέχουσες τάσεις της μόδας, το κάνει βάζοντας το δικό της προσωπικό και αυθεντικό αποτύπωμα.

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency