vickykaya/instagram
vickykaya/instagram
ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ

H Βίκυ Καγιά παραδέχεται την αισθητική επέμβαση που έκανε στο πρόσωπό της


Η Βίκυ Καγιά φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Madame Figaro» και παραδέχτηκε την αισθητική επέμβαση που έχει κάνει στο πρόσωπό της. 

Η Βίκυ Καγιά είναι από τις λίγες Ελληνίδες που ξέρουν τι θα πει στιλ. Πάντα κομψή και απλή, η επιχειρηματίας και μητέρα δύο παιδιών καταφέρνει με κάθε της εμφάνιση να μας εντυπωσιάσει.

Εχει φυσική ομορφιά και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Από τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ ξεχώρισε με το όμορφο πρόσωπό της και τις αναλογίες της.

Η παρουσιάστρια του «My shopping star» φωτογραφήθηκε για γνωστό περιοδικό μόδας και παραδέχτηκε στην δημοσιογράφο Ελένη Παπαϊωάννου πώς έχει κάνει στο παρελθόν botox.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής της:

Eχεις κάνει botox;

Μου έκανε μία φορά ο δερματολόγος μου. Μου είπε "Βίκυ, είσαι πολύ κουρασμένη και πρέπει να προλάβουμε τις γραμμές να μη γίνουν χειρότερες" και δοκιμάσαμε. Μου έκανε το ελάχιστο, αλλά με το που το είδα δεν μπορούσα να αντέξω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, δεν ήμουν εγώ! Εάν φύγουν οι ρυτίδες μου και ο τρόπος που εκφράζομαι, δεν ξέρω ποια θα είμαι. Ναι, θα κάνω μεσοθεραπείες, βιταμίνες, ένα πίλινγκ, εξάλλου γίνομαι 40 τον Ιούλιο. Ποτέ μη λες ποτέ βέβαια, αλλά δε νομίζω αργότερα να αλλάξω γνώμη.

Τι σου αρέσει πάνω σου μεγαλώνοντας;

Το πρόσωπό μου. Γλύκανε. Ίσως είχα πολύ άγχος μικρή, δεν προλάβαινα να ηρεμήσω.

Δείτε εδώ φωτογραφίες από τη φωτογράφιση:

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @vickykaya_ στις 3 Μάι, 2018 στις 10:43 μμ PDT

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης: H Βίκυ Καγιά πριν από 25 χρόνια με μαγιό- H vintage φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram

Το ανοιξιάτικο, simple chic look της Βίκυς Καγιά είναι ιδανικό για όλη την ημέρα