Instagram
Instagram
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕ

Η Ελληνίδα γιατρός που βοήθησε την Μαρία Μενούνος: «Είναι η αδελφή μου»


Κάθε πρόβλημα μπορεί να βρει τη λύση του όταν αντιμετωπίζεται με ψυχικό σθένος. Τα δύσκολα ανήκουν πια στο παρελθόν για τη Μαρία Μενούνος που μετά την περιπέτεια με την υγεία της έχει αναθεωρήσει όλη της την ζωή.

Διεγνώσθη με καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο και η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στέφθηκε από επιτυχία.

«Αυτό που μου συνέβη το αντιμετώπισα σαν δώρο αφού από αυτό προέκυψαν μερικά πολύ όμορφα πράγματα. Για παράδειγμα, έχει αλλάξει εντελώς ο τρόπος που αντιμετωπίζω τώρα τη ζωή. Νιώθω ότι πρέπει να βρω τον αληθινό μου στόχο. Αυτό που λέω στους ανθρώπους είναι ότι όταν το αυτοκίνητο μας κάνει παράξενους θόρυβους, το πηγαίνουμε στο συνεργείο. Γιατί να αγνοούμε το σώμα μας όταν αντιλαμβανόμαστε κάτι δεν πηγαίνει καλά; Είμαι τόσο τυχερή που πήγα στο γιατρό όταν αντιλήφθηκα τα «καμπανάκια του κινδύνου». Ποιος ξέρει τι θα μπορούσε να μου είχε συμβεί αν τα αγνοούσα;».

Μια γυναίκα στάθηκε σαν βράχος στο πλευρό της παρουσιάστριας σε όλη τη διαδρομή της προσπάθειάς της.

Mια φωτογραφία που δημοσίευσε η Μαρία Μενούνος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάς συστήνει τον άνθρωπο που την βοήθησε: την γιατρό Bίκυ Βλαχώνη.

«H Eλληνίδα αδελφή μου Βίκυ Βλαχώνη... Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε μια ημέρα πριν την επέμβασή μου, πέρσι. Η Βίκυ ήταν κοντά μου σε κάθε βήμα αυτής της διαδρομής και βοήθησε εμένα, την μητέρα μου και όλη την οικογένειά μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Δεν θα είχε γίνει τίποτα χωρίς εκείνη. Βίκυ σ’ευχαριστώ που μοιράστηκες την γνώση σου, το ταλέντο σου και πιο πολύ από όλα την καρδιά σου. Θα νιώθω πάντα ευγνωμοσύνη για σένα, σε όλη τη ζωή μου. Ακολουθήστε τη για να μάθετε περισσότερα για το φανταστικό βιβλίο της και τη δουλειά της» έγραψε χαρακτηριστικά. 

mariamenounos/Instagram
mariamenounos/Instagram

«To σώμα δεν λέει ψέματα» («The Body Doesn't Lie») είναι ο τίτλος του βιβλίου που έγραψε η Βίκυ Βλαχώνη, οστεοπαθητικός. Είναι μια από τις πρώτες γυναίκες με Master από το European School of Οsteopathy και ο άνθρωπος που πολλοί εκπρόσωποι του χώρου του θεάματος εμπιστεύονται.

Με τις μεθόδους και τις πρακτικές της έχει ως στόχο την ανακούφιση του σωματικού και ψυχικού πόνου.

Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Κέιτι Πέρι και Κάμερον Ντίαζ είναι μερικά από τα ονόματα στο πελατολόγιο της Βίκυς Βλαχώνη. O σωματικός πόνος είναι άμεσα συνδεδεμένος με τον ψυχικό πόνο και αυτόν θέλει απελευθερώσει η γιατρός.

vickyvlachonis/ Ιnstagram
vickyvlachonis/ Ιnstagram