Photos: anastasia_tsilimpiou/Instagram
Photos: anastasia_tsilimpiou/Instagram
IT GIRL

Αναστασία Τσιλιμπίου -Αν δεν ήταν ηθοποιός, θα ήταν ένα style icon


Η Αναστασία Τσιλιμπίου ήταν μόλις 5 ετών όταν πόζαρε για πρώτη φορά σε φωτογραφικό φακό για επαγγελματικό λόγο. Aκολούθησαν κι άλλοι, πολλοί λόγοι που δημιούργησαν μια καριέρα που συνεχώς εξελίσσεται.

Ο πατέρας της γεννήθηκε στη Ρουμανία, η μητέρα της έχει καταγωγή από τα Γιάννενα. Η Αναστασία μεγάλωσε στην Καλλιθέα κι έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό.

Η Ελλάδα φαίνεται ότι θα είναι ένας μόνο σταθμός στην επαγγελματική πορεία της. Στα 8 της χρόνια, ήρθε ο ρόλος στη σειρά «Για την καρδιά ενός αγγέλου». « Δεν θυμάμαι πολλά πράγματα. «Όταν πήγα στην οντισιόν του Στράτου Μαρκίδη με το που με είδε, είπε «Τέλος, αυτή είναι». Θυμάμαι ότι στα διαλείμματα των γυρισμάτων διάβαζα τα μαθήματά μου και όλοι ήταν πολύ καλοί μαζί μου. Τη Ναταλία Δραγούμη την είχα σαν μαμά μου» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Λίγα χρόνια μετά, η Αναστασία έγινε ένα πολύ γνώριμο πρόσωπο στους Έλληνες τηλεθεατές: ο ρόλος στο «Νησί» έφερε δημοφιλία και άνοιξε δρόμους. Έπειτα, η Αναστασία συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά «Κιοσέμ η Σουλτάνα» στην Τουρκία. «Ηρθε η πρόταση για την Τουρκία και άλλαξε όλη μου η ζωή, ανέβαλα τις σπουδές μου. Μετά την Τουρκία κατάλαβα ότι θέλω να γίνω πρώτα πιο ώριμη ως ηθοποιός μέσα από τη δουλειά, έτσι ώστε όταν πάω στη σχολή υποκριτικής να εμβαθύνω περισσότερο. Το όνειρό μου είναι να κάνω σπουδές υποκριτικής στη Νέα Υόρκη» αναφέρει στην ίδια συνέντευξη. 

Η 20χρονη Αναστασία δείχνει ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση.

Πάνω από 200.000 άνθρωποι έχουν βρει κάτι ιδιαίτερο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γι’αυτό και φανατικά τον ακολουθούν. Φωτογραφίσεις με stylish ρούχα, πόζες βγαλμένες από editorial μόδας, καθημερινές στιγμές που καθρεπτίζουν την χαρά και την φρεσκάδα της νεαρής της ηλικίας.

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Το απόγευμα της Πέμπτης 11 Μαΐου, η Αναστασία έδωσε το «παρών» στο μεγάλο party της Attrativo για τα 30 χρόνια της.

Τo οutfit της άνετα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια street style εμφάνιση.

Μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα σε πείσει ότι εδώ μιλάμε για stylish παρουσία.

«Aυτό που αγαπώ πιο πολύ στο πρόσωπό μου είναι τα μάτια μου. Οχι για το χρώμα τους, αλλά γιατί πιστεύω ότι τα μάτια κάθε ανθρώπου καθρεπτίζουν την προσωπικότητά του. (...) Όταν βάφομαι μου αρέσει να τονίζω τα χείλη μου. Με ένα μόνο κραγιόν μπορείς να αλλάξεις όλη την εμφάνισή σου. Στην καθημερινότητά μου, πάντως, προτιμώ τις nude αποχρώσεις. Προσέχω ιδιαίτερα τα μαλλιά μου. Βάζω λάδι και κάνω μάσκες. Αν δεν χρειαστεί για κάποιο σημαντικό ρόλο, δεν θέλω να τα αλλάξω ποτέ» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο People.

Το μόντελινγκ για εκείνη ήταν ανέκαθεν ένα παιχνίδι. Εξακολουθεί να είναι. Τα ρούχα είναι ένα μέσο εκφράσης. Αλλά όταν τα μάτια, η αύρα και το χαμόγελο γοητεύουν, τότε το αποτέλεσμα σαγηνεύει. Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση της Αναστασίας. 

 

 

 

 

 

 

Photos: anastasia_tsilimpiou/Instagram