Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
12|05|2018 14:02
SHARE
Η ΚΕΝDALL ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ

H Κendall Jenner εμφανίστηκε στις Κάννες και όλοι μιλούν για το see-through φόρεμά της


Αλλη μια εκρηκτική και αποκαλυπτική εμφάνιση μόλις καταχώρηθηκε στο ενεργητικό της. Και είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα.

Γιατί η Kendall Jenner ξέρει πολύ να παίζει το παιχνίδι της δημοσιότητας και τραβά σαν μαγνήτης τα φωτογραφικά φλας σε κάθε της εμφάνιση.

Η Kendall Jenner έδωσε το «παρών» στο «Chopard Secret Night party» στα πλαίσια του 71ου Φεστιβάλ Καννών. Aλλά δεν είναι αυτή η είδηση.

Η είδηση είναι η ακαταμάχητη ενδυματολογική της επιλογή που έδειξε για μια ακόμα φορά ότι το μοντέλο έχει έναν ασυναγώνιστο τρόπο να μαγνητίζει. 

Το see- through φόρεμά της αναδείχθηκε από τις υπέροχες αναλογίες της, μην αφήνοντας πολλά στη φαντασία.

Το ημιδιαφανές μίνι φόρεμα της Kendall Jenner είναι μια δημιουργία του οίκου Alexandre Vaulthier από την συλλογή για το Φθινόπωρο του 2016.

Λαμπερό και αποκαλυπτικό, το φόρεμα της Kendall συνδυάστηκε με Louboutin ψηλοτάκουνα πέδιλα και κοσμήματα Chopard που απογείωσαν την glam διάθεση του outffit της.

H braless εμφάνιση της Kendall δεν θα μπορούσε να μην προκαλέσει διαδικτυακό κύμα σχολίων.

Λίγες μέρες πριν, το μοντέλο έκανε άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση φορώντας λευκό παντελόνι και ασορτί λευκό σακάκι και βαθύ ντεκολτέ (και τίποτε άλλο από μέσα).

 

Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image

Η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram έκανε το δικό της σχόλιο για την εμφάνισή της. Με μια λέξη τα είπε όλα... «Oops!»

 

 

oops

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner) στις 11 Μάι, 2018 στις 2:51 μμ PDT