Instagram
Instagram
ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Η Δούκισσα Νομικού μόλις δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με την μητέρα και τον νεογέννητο γιο της


Μια τέτοια μέρα, έναν χρόνο πριν, όλα ήταν διαφορετικά για την Δούκισσα Νομικού.

Η παρουσιάστρια βρισκόταν σε προετοιμασίες για τον γάμο της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και ο ερχομός ενός παιδιού ήταν απλά μια σκέψη και μια επιθυμία.

Ένα χρόνο μετά, η Δούκισσα Νομικού ζει μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα και καθημερινότητα. Ο γιος της ήρθε στη ζωή στις 25 Μαρτίου και άλλαξε τα πάντα.

Η Δούκισσα Νομικού, την Ημέρα της Μητέρας, θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στη μητέρα της για όσα της έχει προσφέρει και να μοιραστεί μαζί της την χαρά της μητρότητας.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ποζάροντας με την μητέρα της, Ούρσουλα Νομικού και τον νεογέννητο γιο της, που θα πάρει το όνομα Σάββας.

Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά η φωτογραφία απέσπασε εκατοντάδες χιλιάδες like από τους διαδικτυακούς φίλους της που σχολίασαν με ευχές την ανάρτηση.

Η παρουσιάστρια απέχει από τα τηλεοπτικά πλατό και ο μοναδικός δίαυλος επικοινωνίας με το κοινό της, προς το παρόν, είναι τα social media.

Μέσα από αυτά συνηθίζει να δημοσιεύσει φωτογραφίες από τη νέα της καθημερινότητα, έχοντας πλέον και τον ρόλο της μητέρας, που της άλλαξε τις ισορροπίες με τον πιο αρμονικό τρόπο.

 

 

Χρόνια μας πολλά ❤️✨ #happymothersday #mothersday #motherhood #newmom #mymom #myhero #myboy #babyS

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις 13 Μάι, 2018 στις 2:46 πμ PDT