15 φωτογραφίες που δείχνουν ότι η νικήτρια της φετινής Eurovision είναι η χαρά της ζωής | 0 bovary.gr
15 φωτογραφίες που δείχνουν ότι η νικήτρια της φετινής Eurovision είναι η χαρά της ζωής | 0 bovary.gr
ΝΕΤΑ ΜΠΑΡΖΙΛΑΙ

15 φωτογραφίες που δείχνουν ότι η νικήτρια της φετινής Eurovision είναι η χαρά της ζωής


H Nέτα δεν θα γίνει ποτέ «παιχνίδι» κανενός.

Αυτό τραγούδησε με πάθος το βράδυ του Σαββάτου στη σκηνή της Eurovision και κατάφερε να φτάσει πολύ ψηλά: όχι μόνο στην κορυφή του πίνακα κατάταξης των συμμετεχουσών χωρών στο διαγωνισμό τραγουδιού αλλά και στην συνείδηση χιλιάδων ανθρώπων που την παρακολούθησαν, την χειροκρότησαν, την ψήφισαν.

Τις τελευταίες ώρες, τα άρθρα στο διαδίκτυο για εκείνη πολλαπλασιάζονται ανά λεπτό. Το παρελθόν της, η καριέρα της, αυτά που δεν ξέραμε, όσα θα μάθουμε, γίνονται τίτλοι. Το τραγούδι της παίζει ξανά και ξανά και τα views του στο You Tube αυξάνονται ιλιγγιωδώς.

Η Νέτα είναι πλέον σταρ αλλά δεν ήταν αυτός ο πρωταρχικός στόχος της πριν συμβούν όλα αυτά που συνέβησαν μέσα σε λίγους μήνες, αφότου έγινε γνωστή η συμμετοχή στη Eurovision.

 

Η Νέτα απέδειξε ότι είναι μια καλλιτέχνις που δεν κατατάσσεται, δεν στριμώχνεται σε καλούπια και δεν χωρά σε στερεότυπα. Είναι απλά ο εαυτός της και προσπάθησε πολύ για να καταφέρει να κάνει και τους άλλους να τον αποδεχτούν όπως είναι. Από bullying είναι χορτασμένη. 

Στα 25 της χρόνια, ήρθε η μεγάλη ευκαιρία για εκείνη και όπως φαίνεται θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα. Η Νetta Barzilai τον περασμένο Φεβρουάριο αναδείχθηκε νικήτρια ενός μουσικού διαγωνισμού, γνωστού και στη χώρα μας: του Rising Star.

Μέχρι τότε η ίδια έντυνε με την φωνή της γαμήλια πάρτι και έκανε εμφανίσεις σε κλαμπ.

To τραγούδι με το οποίο συμμετείχε στην φετινή Eurovision είναι εμπνευσμένο από το κίνημα #ΜeToo.

Είναι αποφασισμένη να δώσει πολλές μάχες ακόμα για να διεκδικήσει αυτό που της αναλογεί. «Θα βρίσκομαι σε αναμέτρηση με τον εαυτό μου μέχρι να πεθάνω» δήλωσε η ίδια μετά τη νίκη της. Oταν η Νέτα βρίσκεται πάνω στη σκηνή τα μάτια της πολλές φορές μένουν κλειστά, το πάθος της την συνεπαίρνει. Αυτό θα παρατηρήσει κάποιος κοιτάζοντας φωτογραφίες από live της.

Της αρέσουν τα χρώματα και δεν την ενδιαφέρει και τόσο αν ταιριάζουν ή δεν ταιριάζουν μεταξύ τους. Κάνει εκρηκτικούς συνδυασμούς με αυτά: εκρηκτικούς σαν την προσωπικότητά της. «Το τραγούδι μου είχε ένα σημαντικό μήνυμα. Η αφύπνιση της γυναικείας δύναμης και η κοινωνική δικαιοσύνη «τυλίχθηκαν» με μια πολύχρωμη, χαρούμενη αύρα» δηλώνει η ίδια. 

«Κοίταξέ με, είμαι ένα όμορφο πλάσμα» λέει ένα στίχος του νικητήριου τραγουδιού. Και αυτό βλέπουμε κι εμείς, κοιτάζοντάς την!

Νέτα, 12 points!