NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
16|05|2018 11:30
SHARE
ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΣ

Πόπη Τσαπανίδου πόσο κομψή; Η σικ εμφάνισή της στη συναυλία του Σταμάτη Σπανουδάκη


Το βράδυ της Δευτέρας 14 Μαίου, ένας από τους μεγαλύτερους Ελληνες μουσικοσυνθέτες «Ξετύλιξε τη ζωή του» στο Θέατρο Παλλάς.

«Τη ζωή μου ξετυλίγω»: Η συναυλία του Σταμάτη Σπανουδάκη (στις 14 και 15 Μαίου) ήταν ένα μουσικό ταξίδι, μια εμπειρία γεμάτη μελωδίες, συναισθήματα, κομμάτια από την διαδρομή του σε απρόβλεπτη επανεκτέλεση και κομμάτια από την επόμενη δισκογραφική δουλειά του που θα κυκλοφορήσει προσεχώς.

Εκπρόσωποι από τον πολιτικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κόσμο έδωσαν το «παρών».

Ανάμεσα στα πρόσωπα που ξεχώρισαν ήταν και η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου. Η ενδυματολογική της επιλογή έδειξε ότι η ίδια αγαπά τους κλασικούς συνδυασμούς. Τα κομμάτια που επέλεξε αναδεικνύουν την πιο δυναμική πλευρά κάθε γυναίκας: ψηλόμεση παντελόνα, λευκό σακάκι και λευκό τοπ συνδυασμένα με clutch bag σε nude απόχρωση και μυτερές λευκές γόβες.

Μαύρο και λευκό δημιουργούν πάντα ένα αλάνθαστο συνδυασμό που μένει αναλλοίωτα διαχρονικός μέσα στο χρόνο.

Η Πόπη Τσαπανίδου έχοντας υπέροχες αναλογίες μπορεί να υποστηρίξει και να αναδείξει κομμάτια διαφορετικού στιλιστικού χαρακτήρα.

Στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις δεν φοβάται τα έντονα χρώματα, ενώ όσες φορές έχει επιλέξει να εμφανιστεί με φόρεμα, εντυπωσιάζει με τα καλλίγραμμα πόδια της.

Λάτρης του casual look εκτός πλατό, επιλέγει να τονίζει με το μακιγιάζ της τα δυνατά χαρακτηριστικά του προσώπου της και πάντα μα πάντα επιστρατεύει το πιο πλατύ χαμόγελό της.

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency