Τα 7 εξώφυλλα περιοδικών που ξεπούλησαν -Από την Νταϊάνα και την Μουρ, στην Ελεν ΝτεΤζένερις | 0 bovary.gr
Τα 7 εξώφυλλα περιοδικών που ξεπούλησαν -Από την Νταϊάνα και την Μουρ, στην Ελεν ΝτεΤζένερις | 0 bovary.gr
ΕΓΡΑΨΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Τα 7 εξώφυλλα περιοδικών που ξεπούλησαν -Από την Νταϊάνα και την Μουρ, στην Ελεν ΝτεΤζένερις


Πολλοί από εσάς που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, δεν είχατε γεννηθεί ακόμα τότε. Οι παλαιότεροι, όμως, θυμούνται σίγουρα τα περιστατικά και τα πρόσωπα που φιλοξένησαν στα εξώφυλλά τους τα υψηλότερα σε πωλήσεις περιοδικά του κόσμου.

Κάθε δεκαετία κρύβει μέσα της έναν ολόκληρο κόσμο. Αν ανατρέξουμε στην χρονιά που κάθε περιοδικό από τα παρακάτω κυκλοφόρησε με τα εν λόγω εξώφυλλα θα δούμε ότι τελικά η ιστορία μπορεί να αλλάζει αλλά επαναλαμβάνεται κιόλας!

Με μαύρο εξώφυλλο κυκλοφόρησε το περιοδικό “New Yorker” λίγο μετά την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου. Οι Δίδυμοι Πύργοι απεικονίζονται σαν αχνές σκιές.

 

1997. Το περιοδικό People κυκλοφορεί τεύχος αφιερωμένο στην Πριγκίπισσα Diana ένα μήνα μετά τον θάνατό της.

1971. Το περιοδικό “Playboy” φιλοξενεί στο εξώφυλλό του την Darine Stern. Το πρώτο εξώφυλλο που φιλοξένησε μαύρο μοντέλο.

Απρίλιος 1997. Η Ellen DeGeneres έγινε ο πρώτος τηλεοπτικός αστέρας που παραδέχτηκε δημόσια την ομοφυλοφιλία του. Όλα αυτά στο περιοδικό “Time” και τον δημοσιογράφο Bruce Handy.

1966. Το περιοδικό “ΤIME” φιλοξενεί στο εξώφυλλό του την φράση “Ιs God Dead”. To άρθρο στο οποίο παρέπεμπε ο τίτλος αναφερόταν στις απόψεις Χριστιανών θεολόγων και ενός Ραβίνου. Είχαν την πεποίθησε ότι ο θάνατος του Θεού ήρθε όταν δεν ήταν πλέον ορατός.

1965. Μια φωτογραφία του Σοηδού Linnart Nilsson με έμβρυο μέσα στη μήτρα παρουσιάστηκε στο περιοδικό “LIFE”. Ο σάλος που προκλήθηκε μεγάλος, όπως ήταν φυσικό.

Η Demy Moore φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του Vanity Fair. Διένυε τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.