H Ζένια Μπονάτσου στη θεατρική σκηνή με διπλό ρόλο -Και ηθοποιός και ενδυματολόγος | 0 bovary.gr
H Ζένια Μπονάτσου στη θεατρική σκηνή με διπλό ρόλο -Και ηθοποιός και ενδυματολόγος | 0 bovary.gr
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

H Ζένια Μπονάτσου στη θεατρική σκηνή με διπλό ρόλο -Και ηθοποιός και ενδυματολόγος


Στη σκηνή του θεάτρου Πειραιώς 131 ο έρωτας θα έχει τον πρώτο λόγο για 9 βραδιές.

Ενα εκρηκτικό έργο γραμμένο για τις ανθρώπινες σχέσεις και αδυναμίες από την Moira Buffini σε μετάφραση και σκηνοθεσία, Βασίλη Μυριανθόπουλου ζωντανεύει από μια ομάδα ηθοποιών με ταλέντο και ιδέες. Ανάμεσά τους, ένα κορίτσι που φαίνεται ότι ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα και της γιαγιάς του. Του Βλάσση Μπονάτσου και της Ζωής Λάσκαρη.

Ο λόγος για τη Ζένια Μπονάτσου που φοιτά στην δραματική σχολή «Ίασμος» και ακολουθεί το όνειρό της: την ενασχόληση με την υποκριτική.

Το ταλέντο της, όμως, δεν σταματά εκεί: η Ζένια δοκιμάζει τις δυνάμεις της και στην ενδυματολογία καθώς είναι εκείνη που υπογράφει τα κοστούμια της παράστασης.

Η Ζένια Mπονάτσου μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram μας έδωσε μια πρώτη γεύση από την παρουσία της επί σκηνής.

zenia_fly/ Instagram
zenia_fly/ Instagram
zenia_fly/ Instagram
zenia_fly/ Instagram

Η υπόθεση του έργου: Αγάπη έρωτας και σεξ μπλέκονται περίτεχνα μεταξύ τους σε ένα εκρηκτικό έργο. Μια κανιβαλιστική κωμωδία που αφορά άμεσα τις ανθρώπινες σχέσεις.Φωτίζει τις ατόφιες αδυναμίες μας.Μας δείχνει πόσο ανίσχυροι είμαστε απέναντι στον έρωτα ,αυτόν το σχιζοφρενή δολοφόνο. Δέκα σκηνές με ωμή αλήθεια. Το love play  είναι η μοναδική κωμωδία  που έγραψε η Moira Buffini (2001).

 

Μετάφραση: Βασίλης Μυριανθόπουλος

Σκηνοθέτης: Βασίλης Μυριανθόπουλος

Κοστούμια: Ζένια Μπονάτσου

Χορογραφία: Άννα Αθανασιάδη

Ερμηνεύουν (με σειρά εμφάνισης): Αργυρίδης Αργύρης, Γιούσης Σπύρος, Δημητρίου Κωνσταντίνα, Ενιντουνιανέβα Νίνα, Ζαφειράκης Σταύρος, Θωμά Αλεξάνδρα, Κακαρίνου Γεωργία, Κιντώνη Αγγελική, Κοσμά Μαρίνα, Κουκοβίνου Ιωάννα, Κουσίνα Μαρία, Κουτσοποδιώτης Δημήτρης-Μιχαήλ Άγγελος, Λίτσκας Κωνσταντίνος, Μανίκας Σωτήρης, Ματσεντίδου Νικολέττα, Μικελάτου Βάνα, Μπονάτσου Ζένια, Ναβραζίδης Ιωάννης, Νικολάου Χαρά, Αλσο Παγια, Παλάνδρης Αλέξανδρος, Παναγή Τζοτζεφίν, Παπαδοπούλου Μαρία, Σταματοπούλου Δανάη, Τζελέπη Αναστασία, Τρωαδίτης Χρήστος

Η Ζένια Μπονάτσου ακολουθεί το όνειρό της και ανεβαίνει στη σκηνή για να ξεδιπλώσει τις ικανότητές της στην υποκριτική. Η συμβουλή της γιαγιάς της, Ζωής Λάσκαρη, ήταν να κάνει αυτό που θέλει στη ζωή της. Και η Ζένια την ακολουθεί.