Ο Αργύρης Αγλαμίσης από το MasterChef υπήρξε το πιο γελαστό μωρό που είδαμε ποτέ  | 0 bovary.gr
Ο Αργύρης Αγλαμίσης από το MasterChef υπήρξε το πιο γελαστό μωρό που είδαμε ποτέ | 0 bovary.gr
ΣΤΟ INSTAGRAM

Ο Αργύρης Αγλαμίσης από το MasterChef υπήρξε το πιο γελαστό μωρό που είδαμε ποτέ


Συγκροτημένος, φιλόδοξος, σίγουρος για τον εαυτό του, με όρεξη για μάθηση και στοχοπροσήλωση. Η «ήρεμη δύναμη» που ξεχώρισε στο MasterChef.

O 25χρονος Αργύρης Αγλαμίσης, μέσα από την συμμετοχή του στο reality μαγειρικής που κέρδισε τους τηλεθεατές την φετινή τηλεοπτική σεζόν, έδειξε ότι έχει όλη την δυναμική για να κάνει καριέρα ως chef.

«Με το να γίνω γνωστός στον κόσμο, θα καταφέρω να επικοινωνήσω ευκολότερα τις μαγειρικές μου ιδέες, να μου δοθούν περισσότερες ευκαιρίες, όπως και να μου λυθεί η περιέργεια για το πώς είναι να είσαι γνωστό πρόσωπο. Ένα μεγάλο όνειρό μου για τα επόμενα χρόνια είναι να μπορέσω να βοηθήσω μια μερίδα ανθρώπων που έχουν ανάγκη κάνοντας φιλανθρωπίες. Ίσως να το χαρακτήριζα περισσότερο “στόχο”, παρά “όνειρο” – εφόσον δεν το θεωρώ κάτι εξωπραγματικό. Ένας ακόμα μαγειρικός και προσωπικός μου στόχος είναι να γνωρίσω όσο δυνατόν περισσότερους ανθρώπους του χώρου, να αποκτήσω κι άλλες γνώσεις πάνω στην μαγειρική και να καταφέρω κάποια στιγμή να ανοίξω ή να αναλάβω ένα fine dinning εστιατόριο. Στα 25 μου δεν θα άφηνα την καριέρα μου για κάποιον έρωτα. Η καριέρα χτίζεται με κόπους, αγάπη, θυσίες και εμπειρία. Είναι το μέλλον του καθενός, αυτό που θα αποφασίσει να κάνει γιατί έχει πάθος μαζί του. Ένας έρωτας, μικρός ή μεγάλος, έρχεται και φεύγει. Σίγουρα όμως μπορεί να υπάρχουν εξαιρέσεις. Ποτέ μη λες ποτέ…» λέει ο ίδιος στο βιογραφικό του, όπως δημοσιεύτηκε στο site του MasterChef.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο Aργύρης Αγλαμίσης δημοσίευσε μια φωτογραφία των παιδικών του χρόνων που δείχνει την γλυκύτητα που είχε από μικρός.

«Ναι εγώ είμαι. Να χαμογελάτε πάντα! Δεν κοστίζει». Τα like έπεσαν βροχή. Ο Αργύρης παραμένει ίδιος και απαράλλακτος.

 

Instagram
Instagram