Νένα Μεντή-Μίνα Αδαμάκη: Ποζάρουν μαζί 26 χρόνια μετά τις «Τρεις Χάριτες» | 0 bovary.gr
Νένα Μεντή-Μίνα Αδαμάκη: Ποζάρουν μαζί 26 χρόνια μετά τις «Τρεις Χάριτες» | 0 bovary.gr
ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Νένα Μεντή-Μίνα Αδαμάκη: Ποζάρουν μαζί 26 χρόνια μετά τις «Τρεις Χάριτες»


Ας γυρίσουμε τον τηλεοπτικό χρόνο πίσω: στις αρχές της δεκαετίας του 90.

Τότε που η ιδιωτική τηλεόραση ζούσε τις πρώτες, μεγάλες και ανεπανάληπτες στιγμές της: μια σειρά-σταθμός, του συγγραφικού διδύμου Mιχάλη Ρέππα- Θανάση Παπαθανασίου, έγραψε τη δική της ιστορία στην ελληνική μυθοπλασία. Οι Τρεις Χάριτες προβλήθηκαν τις τηλεοπτικές περιόδους 1989-1990 (στο δεύτερο μισό της σεζόν), 1990-1991 και 1991-1992.

Έχουν περάσει 26 χρόνια από το φινάλε τους αλλά παραμένουν ένα τηλεοπτικό κεφάλαιο που γράφτηκε με ανεξίτηλα γράμματα. Άννα Παναγιωτοπούλου, Νένα Μεντή, Μίνα Αδαμάκη έγιναν οι «τρεις αδελφές» που συγκατοίκησαν και η συμβίωσή τους έφερνε τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά τους. Πολλά έχουν μεσολαβήσει στη ζωή και την καριέρα των πρωταγωνιστριών της σειράς, σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά το τέλος της.

Δύο από τις «Χάριτες» συναντήθηκαν ξανά το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε: στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο Ουρανός και... Το Παντελόνι του» που πραγματοποιήθηκε στο «Θέατρο Σταθμός».

Πρωταγωνιστές της παράστασης, η Νένα Μεντή και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Για πρώτη φορά στα θεατρικά δρώμενα, η φωνή του Ιάκωβου Καμπανέλλη ενώνεται με την φωνή της Λούλας Αναγνωστάκη. Οι ήρωες αφηγούνται την προσωπική τους ιστορία και παρασύρουν τους θεατές σε ένα χορό συναισθημάτων με ευαισθησία και σαρκαστικό χιούμορ.

Μετά την παράσταση, Νένα Μεντή και Μίνα Αδαμάκη φωτογραφήθηκαν μαζί.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα: κι ας έχουν περάσει πολλές από την τηλεοπτική τους συνεργασία.

ΝDP Photo Agency
ΝDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency