NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΣΤΟ INSTAGRAM

Η Ευγενία Δημητροπούλου κόβει on camera τα μαλλιά της κοντό καρέ -Για καλό σκοπό


Μια αλλαγή που έχουμε αποφασίσει και σχεδιάσει, όταν τελικά υλοποιείται, μας χαρίζει ατόφια χαρά.

Αυτό συνέβη και στην ηθοποιό Ευγενία Δημητροπούλου που άλλαξε τα μαλλιά της, όχι για να ανανεωθεί, αλλά για να προσφέρει χαμόγελα σε γυναίκες που διανύουν μια περίοδο ζωής που απαιτεί το μέγιστο της ψυχικής τους αντοχής.

Η Ευγενία Δημητροπούλου έκοψε τα μαλλιά της καρέ για το Άλμα Ζωής (Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού) και το αποτέλεσμα την ενθουσίασε. Αυτό δείχνει και το βίντεο που δημοσίευσε. Τα μακριά της μαλλιά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα γίνονται παρελθόν κάτι που η ίδια δείχνει να το απολαμβάνει. Το νέο της κούρεμα κάνει το πρόσωπό της να λάμπει. 

«Όσο μεγαλώνω οχυρώνομαι περισσότερο και πατάω πιο γερά στα πόδια μου. Επίσης είμαι ένας άνθρωπος, που δύσκολα θα δεχτώ το «δεν γίνεται». Πηγαίνω στον στόχο. Έχω πείσμα, τσαγανό, δύναμη και χαίρομαι που αυτά τα στοιχεία τα βλέπουν και άλλοι και μου εμπιστεύονται πλέον ρόλους που έχουν κάποια ανατροπή και δεν στέκονται μόνο στην εικόνα» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο People η ηθοποιός.

«Eίμαι εγώ αλλά αυτός είναι ο καινούργιος μου εαυτός. Για μένα ήταν 30 περίπου εκατοστά γυναικείας φιλαρέσκειας και η συνηθισμένη εικόνα μου, όμως, για κάποια άλλη γυναίκα εύχομαι να είναι ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της σε μια περίοδο απαιτητική για την ίδια. Ευχαριστώ «Αλμα Ζωής» για την όμορφη ενέργεια που προτείνεις. Ευχαριστώ Δημήτρη (The Box) για την ευαισθησία σου. Ας το στηρίξουμε όσες θέλουμε και μπορούμε».