AP Images
AP Images
25|05|2018 12:09
SHARE
ΣΤΟ INSTAGRAM

«Η πρώτη μου δουλειά»: Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία της


Μια αναδρομή στο παρελθόν της έκανε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Τίποτα δεν ήταν τυχαίο στη μέχρι τώρα πορεία της. Οι επιλογές της δεν ήταν μόνο θέμα ενστίκτου. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είχε στόχο από την αρχή. Και κατάφερε να τον φτάσει. Η δημοφιλία της δεν εκτοξεύτηκε εν μία νυκτί. Μια τηλεοπτική σειρά που κράτησε 6 χρόνια της χάρισε την απόλυτη επιτυχία. To Sex and the City εκτόξευσε τις μετοχές της στο «χρηματιστήριο» του θεάματος. Ομως, πότε ξεκίνησαν όλα; Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, έκανε την αποκάλυψη και μας δείχνει ένα κομμάτι του παρελθόντος της που δεν είχαμε γνωρίσει.

«Οταν γεννήθηκε η αγάπη μου για την υποκριτική. Η πρώτη μου δουλειά. Υποδύομαι το «Κοριτσάκι με τα σπίρτα» στην ομώνυμη ιστορία του Hans Christian Andersen για το NBC, το 1974...» εγραψε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα από την εφηβική της ηλικία. Η πρώτη συμμετοχή της στον κινηματογράφο ήρθε το 1983, με το Somewhere Tomorrow. Σπούδασε χορό στο American Ballet Theater και υποκριτική στο Professional Children’s School της Νέας Υόρκης. Το «μικρόβιο» της υποκριτικής εμφανίστηκε όταν ήταν ακόμα κοριτσάκι. «Κοριτσάκι» παραμένει ακόμα, στην ψυχή.

Instagram
Instagram