NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΣΤΟ INSTAGRAM

Οικογενειακές στιγμές: Ο Σταύρος Ξαρχάκος με τα δίδυμα παιδιά του στο Ζάππειο


Το Νοέμβριο του 2016, η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου και της Ηρώς Σαΐα άλλαξε για πάντα: ήρθαν στον κόσμο τα δυο τους παιδιά, Σταύρος και Μαρία Ιζόλδη.

Μια ήρεμη οικογενειακή ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας απολαμβάνουν οι δύο καλλιτέχνες.

Ελάχιστες φορές έχουμε δει στον προσωπικό λογαριασμό της ερμηνεύτριας οικογενειακές φωτογραφίες.

Το πρωί της Δευτέρας 28 Μαίου η Ηρώ Σαΐα δημοσίευσε μια φωτογραφία τραβηγμένη στο Ζάππειο. Ο Σταύρος Ξαρχάκος ποζάρει στο φακό και δείχνει ότι απολαμβάνει χαλαρές στιγμές με τα δίδυμα παιδιά του. Σε μια σπάνια συνέντευξή του στο BHMagazino και τον Γιώργο Νάστο, ο Σταύρος Ξαρχάκος είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για τον ερχομό των δύο του παιδιών στη ζωή του:

«Δεν είμαι αισιόδοξος, είμαι υπεραισιόδοξος, διότι στα 78 μου απέκτησα δίδυμα. Δεν ξέρω αν σας λέει κάτι αυτό. Πόση αισιοδοξία πρέπει να κουβαλάω μέσα μου για να φέρω στον κόσμο δυο ψυχές. Δεν έχω να απαντήσω τίποτα σε αυτούς που με επικρίνουν, διότι θεωρώ κακόγουστα αυτά τα σχόλια. Θα με επικρίνει ο οποιοσδήποτε για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζομαι την ζωή μου; Δεν χρειάζεται να πω τίποτα».

Ο Σταύρος Ξαρχάκος κοιτά στοργικά τα δυο του παιδιά, ενώ ο ηλιόλουστος καιρός και τα χρώματα της φύσης γίνονται το καλύτερο φόντο. 

irosaia4/ Instagram
irosaia4/ Instagram