Η Νταϊάν Κρούγκερ στις Κάννες, Φωτογραφία: ΑP images
Η Νταϊάν Κρούγκερ στις Κάννες, Φωτογραφία: ΑP images
MOTHER TO BE

Εγκυος στο πρώτο της παιδί η 41χρονη Νταϊάν Κρούγκερ -Η σχέση της με ηθοποιό


Πρώην τοπ μόντελ και υποδύθηκε την «Ωραία Ελένη» στο πλευρό του Μπραντ Πιτ στην ταινία «Τροία». Η 41χρονη ηθοποιός Νταϊάν Κρούγκερ είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. 

Η πορεία της συναρπαστική. Από μια επαρχιακή γερμανική πόλη στις πασαρέλες του Παρισιού και από εκεί κατευθείαν στην καρδιά του Χόλιγουντ.

Η Νταϊάν Κρούγκερ διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της καθώς σύντομα θα φέρει στη ζωή το πρώτο της παιδί.

Η ηθοποιός διατηρεί σχέση εδώ και δύο χρόνια με τον ηθοποιό Νόρμαν Ρίντους, ο οποίος έχει αποκτήσει έναν 18χρονο γιο με το μοντέλο Ελενα Κρίστενσεν.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά το 2015 στα γυρίσματα της ταινίας «Sky» και ο φακός τους εντόπισε να φιλιούνται το 2017. 

Apimages
Apimages

Η Νταϊαν Κρούγκερ παντρεύτηκε το 2001 τον Γάλλο ηθοποιό Γκιγιόμ Κανέ, από τον οποίο χώρισε λίγα χρόνια μετά και στη συνέχεια εκείνος παντρεύτηκε την Μαριόν Κοτιγιάρ. 

Οσο για την Νταϊάν έπειτα είχε πάνω από επτά χρόνια σχέσης με τον Καναδό ηθοποιό Τζόσουα Τζάκσον, ο οποίος έγινε γνωστός από τη νεανική σειρά Dawson's Creek.

Μιλάει άπταιστα γαλλικά, αγγλικά και ρωσικά, ενώ απέκτησε και αμερικανικό διαβατήριο. 

Η διασημότερη Γερμανίδα μαζί με τη Χάιντι Κλουμ και την Κλόντια Σίφερ, περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών και του Met Gala φορώντας δημιουργίες που κολάκευαν την σιλουέτα της. 

apimages
apimages

«Για να διατηρούμαι σε φόρμα, προτιμώ την ορειβασία. Βαριέμαι φρικτά το γυμναστήριο και γενικά την προπόνηση σε εσωτερικούς χώρους. Για το πρόσωπο συστήνω πολύ ύπνο και αντηλιακή κρέμα χειμώνα-καλοκαίρι» έχει σημειώσει στο παρελθόν.

Οσο για το πώς αισθάνεται που η προσωπική της ζωή εκτίθεται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, το πρώην μοντέλο έχει δηλώσει: «Γενικά ποτέ δεν κρύφτηκα από τα μίντια. Οταν είσαι γνωστός, δεν το αποφεύγεις, οπότε είναι καλύτερο να το απολαύσεις με αυτούς τους όρους».

Apimages
Apimages