Apimages
Apimages
30|05|2018 13:22
SHARE
ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ

Καιρό είχαμε να την δούμε τόσο γελαστή -Η Αντζελίνα Τζολί διασκεδάζει στα γυρίσματα της νέας της ταινίας


H Aντζελίνα Τζολί είναι από τις πιο αγαπημένες μας παρουσίες στο Χόλιγουντ.

H διάσημη σταρ τα τελευταία χρόνια έχει απασχολήσει πολύ τα media. Τόσο με την περιπέτεια της υγείας της, όσο και με τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ.

Συχνά βλέπουμε φωτογραφίες στις οποίες δείχνει κουρασμένη και μελαγχολική, ενώ τις περισσότερε φόρες ο φακός την συλλαμβάνει σε βόλτες με τα 6 παιδιά της.

Αυτή την φορά την είδαμε σε ένα στιγμιότυπο να διασκεδάζει και να γελάει με την ψυχή της στα γυρίσματα της νέας της ταινίας και χαρήκαμε ιδιαίτερα.

Συγκεκριμένα η Elle Fanning μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με την ίδια και την Αντζελίνα Τζολί να διασκεδάζουν backstage στο Λονδίνο και πρόδωσε έτσι την προετοιμασία για την παραγωγή του Maleficent II.

Οι δύο συνεργάτιδες φαίνεται πως περνούν ευχάριστες στιγμές ως Aurora (Ωραία Κοιμωμένη) και Μaleficent.

 

 

 

 

Η Αντζελίνα φοράει ένα λευκό μπουρνούζι, ενώ από το κεφάλι τη προεξέχουν τα δυο κέρατα για τις ανάγκες του ρόλου της Meleficent, όπως και τα μυτερά δόντια αποκαλύπτονται μέσα από το μεγάλο και αυθόρμητο χαμόγελο της. Τα χείλη της είναι τονισμένα με κόκκινο κραγιόν που της ταιριάζει απόλυτα και αναδεικνύουν την θηλυκότητα της.

"Ultimate Photobomb", σχολίασε η 20χρονη ηθοποιός Elle Fanning στη φωτογραφία. Και εκείνη δείχνει προετοιμασμένη για τον ρόλο με τα μαλλιά της σε χαλαρές μπούκλες και στολισμένα με ανθάκια σαν αληθινής πριγκίπισσας της Disney

Περιμένουμε να δούμε το sequel της ταινίας στους κινηματογράφους. Όσο για την Αντζελίνα δείχνει πιο χαρούμενη από ποτέ και μας θύμισε την ανέμελη πλευρά της.