Apimages
Apimages
30|05|2018 13:41
SHARE
CHIARA FERRAGNI

Η διάσημη blogger Κιάρα Φεράνι κάνει μπάνιο με το δύο μηνών μωρό της και το ίντερνετ λιώνει


Η Κιάρα Φεράνι, η Ιταλίδα fashion blogger και διάσημη influencer μοιράζεται καθημερινά, φωτογραφίες με το μωρό της.

Η πιο επιδραστική γυναίκα στην βιομηχανία της μόδας έγινε πρόσφατα μανούλα με τον αρραβωνιαστικό της και διάσημο στην Ιταλία τραγουδιστή, Fedez.

Aν και έφερε στον κόσμο το αγοράκι της πριν μόλις δύο μήνες, η Κιάρα είναι κιόλας σε φοβερή φόρμα και επέστρεψε στην δουλειά. Το ζευγάρι αυτόν τον καιρό φτιάχνει το νέο του σπίτι στο Μιλάνο, ενώ η Κιάρα έχει και νέο γραφείο στην Ιταλική μητρόπολη της μόδας.

Όσο γεμάτο όμως κι αν είναι το πρόγραμμα της, δεν παύει στιγμή να σκέφτεται το μωράκι της και συνεχώς μοιράζεται με τους θαυμαστές και τους ακόλουθους της στο Instagram το πόσο της λείπει, καθώς και αμέτρητες φωτογραφίες με τον μικρό Leo ή αλλιώς Leoncino. Πλέον στο feed της πρωταγωνιστούν όχι τα κομψά και stylish σύνολα της, αλλά ο χαριτωμένος μπέμπης.

Αυτή την φορά η Φεράνι ανέβασε ένα μικρό βίντεο, στο οποίο φαίνεται να κάνει μπάνιο παρέα με το μωράκι της, για πρωτη φορά. 

 


Στο βίντεο η Κιάρα φοράει ολόσωμο μαγιό με λευκές και ροζ ρίγες και chic κοσμήματα, ενώ o Leo φαίνεται να απολαμβάνει το μπανάκι με την μαμά του.

Το βίντεο είναι τόσο γλυκό που συγκέντρωσε εκατομμύρια like από τις πρώτες ώρες και «έλιωσε» το Ιntagram.