tk_line09/Instagram
tk_line09/Instagram
VIRAL

Πώς μια γυναίκα καταφέρνει να εξαφανίσει την κυτταρίτιδά της σε δευτερόλεπτα


Στον πλανήτη «Instagram», όλα μοιάζουν αψεγάδιαστα: «μοιάζουν», δεν είναι.

Απλά γιατί η τελειότητα είναι μια έννοια εντελώς αταξινόμητη, άπιαστη, φευγαλέα.

Οι άψογες αναλογίες που βλέπουμε σε πόζες στο Instagram και γενικότερα στα social media είναι ένα ψέμα: μια κατασκευή-παγίδα. Ο κόσμος του Instagram είναι ένας κόσμος καλά ρετουσαρισμένος. Αυτό θέλει να δείξει και η 27χρονη Ιnstagrammer, Τesia Kline, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Mπορεί μια γυναίκα να «εξαφανίσει» την κυτταρίτιδά της μέσα σε δευτερόλεπτα; Μπορεί. Αρκεί να επιστρατεύσει τα «σωστά εργαλεία» στο Instagram: η σωστή γωνία και ο σωστός φωτισμός μπορούν να κάνουν τα ψεγάδια παρελθόν, αλλά μόνο για τα μάτια των άλλων.

Bloggers και influencers με τέλειες αναλογίες έχουν διαθέσει πολύ από τον χρόνο τους για να επεξεργαστούν ξανά και ξανά την φωτογραφία που θα ανεβάσουν για να σε εντυπωσιάσει και να πάρει το like σου. 

Το ανέβασμα φωτογραφιών στο Instagram έχει γίνει «επάγγελμα» για πολλούς, αποφέροντας κέρδη από την προώθηση προιόντων (ρούχων, καλλυντικών, αξεσουάρ κ.α).

H Τesia Kline με την ανάρτησή της θέλησε να δείξει πόσα εύκολα μπορεί να σβηστεί η κυτταρίτιδα: φτάνει μόνο ο σωστός φωτισμός για να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το σώμα δείχνει διαφορετικό αλλά δεν είναι. Τα ψεγάδια «σβήνονται», αλλά συνεχίζουν να υπάρχουν.

Η Tesia έβγαλε μια φωτογραφία με το «πριν» και μια με το «μετά». «Ευχαριστώ τις γωνίες και τον φωτισμό που με βοηθούν να δείχνω τόσο εκπληκτική. Το ίδιο είσαι κι εσύ» έγραψε χαρακτηριστικά.

Στόχος της να σε πείσει να μην πιστεύεις σε αυτό που βλέπεις. Γιατί δεν είναι αληθινό.

Στο λογαριασμό της στο Instagram, μέσα από τις αναρτήσεις της, έχει μιλήσει πολλές φορές για το «ταξίδι» της στην υγιεινή ζωή, την απώλεια βάρους της, τις αλλαγές στις συνήθειές της.

«Αυτό που συνειδητοποίησα είναι ότι ακόμα κι αν είμαι αδύνατη, εξακολουθώ να έχω ψεγάδια. Η αγάπη και η αποδοχή του εαυτού μου και η θετική εικόνα για το σώμα μου με βοήθησε να ξεπεράσω τις ανασφάλειές μου και να έχω την αυτοπεποίθηση που είχα ονειρευτεί».