Ποια ηθοποιός και παρουσιάστρια θα υποδυθεί τον ρόλο που είχε η Ζωή Λάσκαρη στο «Μαριχουάνα Στοπ» | 0 bovary.gr
Ποια ηθοποιός και παρουσιάστρια θα υποδυθεί τον ρόλο που είχε η Ζωή Λάσκαρη στο «Μαριχουάνα Στοπ» | 0 bovary.gr
01|06|2018 10:30
SHARE
ΣΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Ποια ηθοποιός και παρουσιάστρια θα υποδυθεί τον ρόλο που είχε η Ζωή Λάσκαρη στο «Μαριχουάνα Στοπ»


1971. H μουσική κωμωδία «Μαριχουάνα στοπ!» της Φίνος Φιλμ, σε σενάριο και σκηνοθεσία Γιάννη Δαλιανίδη βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες και σημειώνει μεγάλη επιτυχία, κόβοντας 312.260 εισιτήρια.

Σε ένα αρχοντικό της Πλάκας ζει ο Ιπποκράτης -που υποδυόταν ο Χρόνης Εξαρχάκος- νοικιάζοντας το υπόγειο του σπιτιού στην Δέσποινα – που υποδυόταν η Μάρθα Καραγιάννη- που είναι ερωτευμένη μαζί του. Ο ξάδελφός του, Αχιλλέας και η φίλη του Πωλίνα θέλουν να κάνουν το σπίτι...νυχτερινό κέντρο. Ο Ιπποκράτης θέλει να το πουλήσουν κι έτσι περιμένουν την ξαδέλφη του Καίτη -που υποδυόταν η αείμνηστη Ζωή Λάσκαρη- από το Λονδίνο να συμφωνήσει κι εκείνη για να αποφασιστεί η τύχη του σπιτιού.

47 χρόνια μετά οι ήρωες της ταινίας θα ζωντανέψουν και πάλι: αυτή τη φορά σε θεατρική σκηνή. Το καστ αναμένεται να είναι έκπληξη.

Ο Γιώργος Βάλαρης θα έχει την σκηνοθετική επιμέλεια και αποκάλυψε το όνομα που θα υποδυθεί την «Καίτη Λαγοπούλου» που είχε υποδυθεί η Ζωή Λάσκαρη. Μιλώντας την κάμερα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha «Happy Day» αποκάλυψε ότι η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι αυτή που θα την ενσαρκώσει.

Ο Γιώργος Βάλαρης δήλωσε χαρακτηριστικά μπροστά στην κάμερα: «Δεν έκανα ποτέ πρόταση στη Νατάσα Καλογρίδη, δεν ξέρω πως βγήκε αυτό. Mιλήσαμε με τη Δούκισσα Νομικού. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα δουλέψουμε οπωσδήποτε. Η Ντορέττα θα είναι η Καίτη Λαγοπούλου, την οποία υποδύθηκε η αξέχαστη Ζωή Λάσκαρη. Μπορεί να έχουμε και τολμηρές εμφανίσεις. Θέλω να είναι τολμηρό το μιούζικαλ. Οπως το έκανε και ο Γιάννης Δαλιανίδης που είχε τολμηρές σκηνές».