ndp photo
ndp photo
02|06|2018 11:50
SHARE
ΝΤΟΡΕΤΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Η Nτορέττα Παπαδήμητρίου έκανε την πιο στιλάτη εμφάνιση με ολόσωμη φόρμα


H Nτορέττα Παπαδημητρίου είναι μία από το πιο κομψές Ελληνίδες.

Τα λουκ της είναι πάντα πολύ στιλάτα και κάθε της εμφάνιση, είτε στον αέρα της εκπομπής της, είτε στην καθημερινότητά της, γίνεται πηγή έμπνευσης.

Πρέπει να ομολογήσουμε ότι πολλές φορές χαζεύουμε τα σύνολά της και κλέβουμε ιδέες για τα δικά μας. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια έκανε ακόμα μια τέτοια εμφάνιση.

Λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή της, μοιράστηκε φωτογραφία με το μοντέρνο λουκ της στο Instagram, φορώντας την πιο στιλάτη jumpsuit με μίνιμαλ χαρακτήρα.

Οι ολόσωμες φόρμες είναι τεράστια τάση και ιδανικές για το καλοκαίρι, αφού προσθέτοντας μόνο μερικά ιδιαίτερα αξεσουάρ, είσαι έτοιμη και δεν χρειάζεται να σκεφτείς πολύ για το στιλ σου. Είναι δροσερές και cool ενώ ταιριάζουν με πολλά διαφορετικά στιλ παπουτσιών.

Αυτά θα πρέπει να σκέφτηκε και η Ντορέττα και επέλεξε αυτή την φανταστική ολόσωμη φόρμα σε ιβουάρ απόχρωση με μαύρες ρίγες στο πλάι. H φόρμα είναι ντραπέ, με θηλυκό V κόψιμο στο ντεκολτέ, και ζωνάκι που αναδεικνύει την μέση.

Το κάτω μέρος στενεύει στο τελείωμα και αποκαλύπτει τους αστραγάλους.

 

 

Η Ντορέττα συνδύασε την φόρμα με ψηλοτάκουνα, μαύρα πέδιλα, με λεπτομέρειες πέρλες. Τα ξανθά μαλλιά της έπεφταν σε πλούσια κύματα και το μακιγιάζ της ήταν natural και κομψό.

Εμείς βρήκαμε την jumpsuit της για να την αντιγράψεις και να εντυπωσιάσεις. Είναι ΒSB και μπορείς να την βρεις εδώ.