NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
Ο ΝΕΟΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ

«Οι Μάγισσες της Σμύρνης»: Η μεταμόρφωση της Μίρκας Παπακωνσταντίνου είναι θεαματική


Η θεατρική καριέρα της Μίρκας Παπακωνσταντίνου μετρά πολλές δεκαετίες. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μεταμορφωθεί για τις ανάγκες των ρόλων της.

Κάθε ρόλος και μια πρόκληση. Κάθε πρόκληση, μια ευκαιρία να ξεδιπλώσει το υποκριτικό της εκτόπισμα.

Την θεατρική σεζόν που έρχεται, η ηθοποιός θα είναι κομμάτι μιας ιστορίας που αγαπήθηκε πολύ τόσο από το αναγνωστικό όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

Οι «Μάγισσες της Σμύρνης», το best seller της Μάρας Μεϊμαρίδη μεταφέρεται στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς. Στις 23 Σεπτεμβρίου του 2005, είχε προβληθεί το πρώτο επεισόδιο της τηλεοπτικής μεταφοράς του έργου, καθηλώνοντας χιλιάδες τηλεθεατές. 13 χρόνια μετά, οι «Μάγισσες» ζωντανεύουν στη σκηνή.

1887. Η Ευθαλία και η 9χρονη κόρη της Κατίνα, εγκαταλείπουν το χωριό τους και φεύγουν για την Σμύρνη, για μια καλύτερη τύχη. Εκεί, θα μυηθούν στη μαγεία από την Τουρκάλα Αττάρτη και η ζωή τους θα αλλάξει για πάντα.

Η Φιλαρέτη Κομνηνού είχε υποδυθεί την τηλεοπτική εκδοχή της μάγισσας Αττάρτης. Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου θα είναι η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει το ρόλο επί σκηνής.

Ο Πάνος Κατσαρίδης, (που συμπράττει με τον Γιάννη Κεντ, αναλαμβάνοντας την παραγωγή του έργου) δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την Μίρκα Παπακωνσταντίνου στο ρόλο της Αττάρτης. Η μεταμόρφωσή της, απλά θεαματική.

Instagram/panoskatsaridis
Instagram/panoskatsaridis

Δείτε την ανάρτηση του Πάνου Κατσαρίδη στο Instagram