H Ριάνα, Φωτογραφία: ΑP images
H Ριάνα, Φωτογραφία: ΑP images
ΕΝΤΟΝΕΣ ΦΗΜΕΣ

H Ριάνα είναι και πάλι single -Χώρισε τον εκατομμυριούχο σύντροφό της επειδή τον βαρέθηκε


Η τραγουδίστρια Ριάνα είναι και πάλι ελεύθερη καθώς αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση της με τον εκατομμυριούχο Σαουδάραβα Χασάν Τζαμέλ. 

Το ζευγάρι ήθελε να κρατήσει τον έρωτά του μακριά από τα φωτά της δημοσιότητας, με τα διεθνή μέσα να υποστηρίζουν πως μπορεί ο Σαουδάραβας να ήταν «ο ένας».

Αλλά η Ριάνα τελικά τους διέψευσε και αποφάσισε να χωρίσει, επειδή τον βαρέθηκε. 

«Η Ριάνα τον βαρέθηκε. Το παθαίνει αυτό με τους άντρες, κουράζεται συχνά. Και φυσικά του πλήγωσε την καρδιά, αυτό κάνει άλλωστε η RiRi, πληγώνει τις καρδιές των αντρών», σημείωσε μια πηγή κοντά στο περιβάλλον της 30χρονης τραγουδίστριας. 

Ο Χασάν Τζαμέλ είναι επιχειρηματίας και αντιπρόεδρος της οικογενειακής επιχείρησης Abdul Latif, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο. Μάλιστα, η οικογένειά του Τζαμίλ έχει τα δικαιώματα πώλησης της Toyota. Σύμφωνα με το  Forbes Middle East του 2016, η εκτιμώμενη καθαρή αξία της οικογένειάς του αγγίζει τα 1,5 δισ. δολάρια.

Η Ριάνα όμως δεν γοητεύτηκε από τη μεγάλη περιουσία του, και είπε «αντίο» στον μελαχρινό Σαουδάραβα. 

Πάντως ο πρώην σύντροφός της, Κρις Μπράουν, αμέσως μετά τον χωρισμό της αποφάσισε να την ακολουθήσει και πάλι στο Instagram. 

 

We see you #ChrisBrown

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Shade Room (@theshaderoom) στις 3 Ιούν, 2018 στις 9:38 πμ PDT

Μια σχέση που πέρασε από 40 κύματα, με μηνύσεις και ξυλοδαρμούς. Η είδηση ότι την ακολούθησε και πάλι στο Instagram έκανε το γύρο του διαδικτύου. 

Διαβάστε επίσης: Ο Tομ Φορντ εμπνέεται από τη Ριάνα – Τα νύχια που ξεχώρισαν στο fashion show της Νέας Υόρκης

Η φωτογραφία που έκανε όλο το Τwitter να μιλάει σήμερα για τα πόδια της Ριάνα