Apimages
Apimages
04|06|2018 11:17
SHARE
ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΜΠΕΚΑΜ

Η Βικτόρια Μπέκαμ «τρολάρει» τον Ντέιβιντ Μπέκαμ με τον πιο αστείο τρόπο


Εκτός από το ανυπέρβλητο στιλ της και τα κομψά ρούχα που σχεδιάζει, η Bικτόρια Μπέκαμ είναι μια πολύ κουλ μαμά και σύζυγος.

Η Βικτόρια Μπέκαμ είναι παντρεμένη με τον Nτέιβιντ Μπέκαμ από το 1999 και έχουν τέσσερα παιδιά. Η Βικτόρια ανεβάζει φωτογραφίες πολύ συχνά στον λογαριασμό της στο Ιnstagram, απ'όπου ενημερώνει συνεχώς τους θαυμαστές της για όλα της τα νέα επιχειρηματικά βήματα και μοιράζεται μαζί τους τα στιλάτα λουκ της αλλά και φωτογραφίες από την οικογένειά της.

Αυτή τη φορά, η Βικτόρια μας έκανε να γελάσουμε. «Τρόλαρε» τον σύζυγο της και πρώην σταρ των γηπέδων με τον καλύτερο τρόπο.

Αρχικά ανέβασε ένα μικρό βίντεο, στο οποίο είναι με την κόρη της στο δρόμο προς το σχολείο και χοροπηδούν χαρούμενες και ανέμελες πιασμένες χέρι-χέρι.

Η κόρη της, Χάρπερ, φοράει καρό φορεματάκι με λευκό γιακά, sneakers και μακριές λευκές κάλτσες μέχρι το γόνατο – η μαθητική στολή της.

Στην συνέχεια ανέβασε φωτογραφία της κόρης της στην οποία με photoshop τοποθέτησε φωτογραφία του προσώπου του Ντέιβιντ Mπέκαμ.

Στην λεζάντα έγραψε αστειευόμενη:


«Κοιτάξτε ποιον βρήκαμε σήμερα πηγαίνοντας στο σχολείο».

 

 

 

 

Η μορφή του Nτέιβιντ στο σώμα ενός μικρού παιδιού κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου και προκαλεί γέλιο. Ελπίζουμε μόνο να μην της θυμώσει.