Splash News
Splash News
05|06|2018 10:22
SHARE
KIM KARDASHIAN

Σοκαρισμένη η Κιμ Καρντάσιαν για το πρώτο της βραβείο μόδας -«Μα είμαι συνέχεια γυμνή»


Το βράδυ της Δευτέρας 4 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν στην Νέα Υόρκη τα CFDA Αwards 2018.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, τα βραβεία Council of Fashion Designers of America, καθιερώθηκαν το 1962 και τιμούν την υπεροχή στο fashion design. Έχουν ονομαστεί "τα Όσκαρ της μόδας».Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται από το Fashion Guild, μια ομάδα από περισσότερα από 1.500 μέλη των CFDA, συντάκτες μόδας, retailers και στιλίστες. Οι νικητές των βραβείων ψηφίζονται και ανακοινώνονται σε ετήσια επίσημη εκδήλωση στο Lincoln Center της Νέας Υόρκης.

Στα φετινά βραβεία ίσως η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν η τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας Kιμ Kαρντάσιαν, η οποία τιμήθηκε με το πρώτο της βραβείο μόδας, το βραβείο Influencer.

H Κιμ σοκαρισμένη ανέβηκε στην σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της και ευχαρίστησε τον κόσμο.

Η ίδια δήλωσε αστειευόμενη:

«Είμαι κάπως συγκλονισμένη να κερδίζω ένα βραβείο μόδας όταν είμαι γυμνή τις περισσότερες φορές». «Αλλά αυτό είναι σοβαρά μια μεγάλη τιμή», συνέχισε, «και σας ευχαριστώ όλους στο CFDA για αυτό το βραβείο».

Splashnews
Splashnews

«Ήταν πριν από επτά χρόνια όταν μια εκδότρια με ρώτησε για εμένα-ποιοι ήταν οι στόχοι μου, ποια ήταν τα όνειρά μου και είπα ότι απλά θέλω να είμαι στο εξώφυλλο ενός περιοδικού μόδας και μου είπε: «Ας έχουμε μερικούς ρεαλιστικούς στόχους γιατί αυτό δεν θα συμβεί ποτέ». Και φυσικά της έστειλα το εξώφυλλο της Vogue όταν δημοσιεύθηκε, ένα υπογεγραμμένο αντίγραφο, αλλά έτσι είναι πραγματικά ένα ταξίδι για εμένα το γεγονός ότι τώρα είμαι εδώ για να κερδίσω ένα βραβείο για τη μόδα, την στιγμή που είναι που αγαπούσα πάντα, γι 'αυτό σας ευχαριστώ πολύ γι' αυτό.

 

 

Η Κιμ Καρντάσιαν έκανε μια grecian chic εμφάνιση με δημιουργία Rick Owens και έλαμψε μπροστά στις κάμερες. Με μάξι φούστα και cropped τοπ, με άνοιγμα στην πλάτη, σε ιβουάρ τόνους και σειρές από χρυσές βέργες και στα δύο της χέρια.

Το τοπ αποκάλυπτε τους γυμνασμένους κοιλιακούς της και η φούστα τόνιζε τις καμπύλες της. Η Κίμ είχε πιασμένα ψηλά τα μαλλιά της σε ένα επιμελώς ατημέλητο ponytail και μακιγιάζ σε φυσικές και μπρονζέ αποχρώσεις που λατρεύει. Στο event παρευρέθηκε με τις εξίσου εντυπωσιακές αδερφές της Κόρτνεϊ και Kένταλ.