NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
OI ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μαρία Καβογιάννη: Η αλλαγή στο look της για τον ρόλο της στις «Μάγισσες της Σμύρνης»


Σημαντικά ονόματα από τον χώρο της υποκριτικής ήδη κρατούν στα χέρια τους τον ρόλο τους για την μεγάλη θεατρική παραγωγή του χειμώνα: τις Μάγισσες της Σμύρνης.

Οι ήρωες της Μάρας Μεϊμαρίδη θα ζωντανέψουν στη σκηνή του θεάτρου «Παλλάς», 13 χρόνια μετά την τηλεοπτική μεταφορά του best seller που διαβάστηκε ξανά και ξανά από το αναγνωστικό κοινό.

Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Σμαράγδα Καρύδη και Μαρία Καβογιάννη θα ενώσουν τις υποκριτικές τους δυνάμεις επί σκηνής και το αποτέλεσμα αναμένεται να είναι εκρηκτικό.

Αυτό το διάστημα, το καστ βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες. Οι παραγωγοί της παράστασης, Γιάννης Κεντ και Πάνος Κατσαρίδης μας έχουν δώσει ήδη μια πρώτη γεύση από την μεταμόρφωση των ηθοποιών για τις ανάγκες του ρόλου τους.

Ο Μέμος Μπεγνής μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram μας έδειξε μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με την Μαρία Καβογιάννη που θα υποδυθεί την Ευταλία. Για τις ανάγκες του ρόλου της, την βλέπουμε με look στο ύφος της εποχής που μας ταξιδεύει το έργο.

1887. Η Ευταλία μετά τον θάνατο του άνδρα της, μαζί με την κόρη της Κατίνας εγκαταλείπουν το χωριό τους για μια καλύτερη τύχη στη Σμύρνη. Εκεί, θα γνωρίσουν την Αττάρτη και θα μυηθούν στα μυστικά της μαγείας.

Η Μαρία Kαβογιάννη είχε υποδυθεί τη Ευταλία και στην τηλεοπτική μεταφορά του best seller της Μάρας Μεϊμαρίδη.

Η Μαρία Καβογιάννη έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο bovary.gr:

«Τώρα θέλω να κάνω καινούργια πράγματα. Είμαι σε μια φάση περισυλλογής. Στη δουλειά μου έχω πει πολλά όχι. Τα ναι μου είναι λίγα.Εχω κάνει λάθος και στα όχι και στα ναι μου. Τώρα πια θέλω ένα θέατρο που να έχει κάτι να πει, που να ακουμπάει στην ψυχή, να έχει αλήθεια -και όχι φορμαλιστικό»

Δείτε φωτογραφίες: 

yanniskent/ Instagram
yanniskent/ Instagram
memosbegnis / Instagram
memosbegnis / Instagram