Η τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε στο Met Gala, Φωτογραφία: APimages
Η τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε στο Met Gala, Φωτογραφία: APimages
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΛΛΑΓΗ

Η απόλυτη αλλαγή -Kατάξανθη η Αριάνα Γκράντε δείχνει τις φακίδες της στη βρετανική Vogue


H δημοφιλής τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε ποζάρει στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue και σχεδόν κανείς δεν την αναγνώρισε.

H 24χρονη έγινε κατάξανθη, άφησε τα μαλλιά της ελεύθερα καθώς η αλογοούρα της είναι σήμα κατατεθέν της και μας δείχνει τις φακίδες της. Η απίστευτη μεταμόρφωση!

Μ' ένα εντελώς διαφορετικό look απ' ό,τι την έχουμε συνηθίσει, η Αριάνα Γκράντε κάνει την έκπληξη και ενθουσιάζει τους φαν της. 

Ποζάροντας στο φωτογραφικό φακό του Craig McDean για το τεύχος Ιουλίου, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με μακριά ξανθά μαλλιά λυτά στους ώμους, χωρίς έντονο μακιγιάζ και φακίδες να καλύπτουν τα μάγουλα και τη μύτη της.

Το hairlook της ανέλαβε ο hairstylist Chris Appleton, ο οποίος φρόντισε να πετύχει ένα χαλαρό wavy αποτέλεσμα.

Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία πώς ήταν μελαχρινή:

Apimages
Apimages

Δείτε την απόλυτη αλλαγή της:

 

 

thank you @britishvogue ♡ I don’t even know where to begin to express my love and gratitude @edward_enninful shot by @craigmcdeanstudio love n thanks to @kphelan123 @chrisappleton1 @markcarrasquillo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Grande (@arianagrande) στις 4 Ιούν, 2018 στις 9:01 πμ PDT

 

Η Αμερικανίδα ποπ τραγουδίστρια αποκάλυψε στην βρετανική Vogue ότι πάσχει από μετατραυματικό στρες. H Aριάνα Γκράντε μίλησε για την αγχώδη διαταραχή από την οποία υποφέρει, ύστερα από τη περσινή τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ κατά τη διάρκεια της συναυλίας της. 

Είναι ιδιαίτερα επώδυνο γι'αυτήν να μιλήσει για τα όσα διαδραματίστηκαν στην αιματηρή επίθεση

«Είναι τόσο δύσκολο να μιλάς γι΄αυτό, ιδιαίτερα από τη στιγμή που τόσοι άνθρωποι βίωσαν την απώλεια κάποιου αγαπημένου προσώπου. Αλλά ναι, είναι πραγματικότητα. Γνωρίζω αυτές τις οικογένειες και τους θαυμαστές μου, και όλοι βίωσαν ένα μέρος της. Ο χρόνος είναι το πιο σημαντικό. Νιώθω πως δεν θα έπρεπε καν να μιλώ για τη δική μου εμπειρία, πως δεν θα έπρεπε ποτέ να λέω τίποτα. Δεν νομίζω πως θα βρω ποτέ το τρόπο να μιλήσω γι αυτό χωρίς να κλάψω» σημείωσε.