ΑΡ
ΑΡ
OCEAN’S 8

Οι πρωταγωνίστριες του «Ocean’s 8» έλαμψαν στο κόκκινο χαλί -Οι εκκεντρικές και classy εμφανίσεις


Πρεμιέρα έκανε η ταινία «Ocean’s 8» στη Νέα Υόρκη και όλες οι λαμπερές πρωταγωνίστριες ήταν εκεί και έκλεψαν την παράσταση.

Η ταινία δράσης αποτελεί συνέχεια των ταινιών με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και Ματ Ντέιμον «Ocean’s 11» και «Ocean’s 12» με πρωταγωνίστριες πλέον οκτώ γυναίκες.

Η Σάντρα Μπούλοκ έμοιαζε με πριγκίπισσα μέσα στη χρυσή της τουαλέτα που είχε πούπουλα στους ώμους.

Η 53χρονη ηθοποιός επέλεξε μια Elie Saab Haute Couture τουαλέτα με αιθέριο διάφανο χρυσό ύφασμα με κεντημένες λεπτομέρειες.

Τα κοσμήματα ήταν Lorraine Schwartz ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε χαλαρό κότσο με δύο τούφες να πέφτουν μπροστά στο πρόσωπό της.

AP
AP

Η Άν Χάθαγουει διάλεξε μια μακριά γεωμετρική Jean Paul Gaultier τουαλέτα. Το φόρεμα της 35χρονης ηθοποιού είχε άσπρο, μαύρο και χρυσό χρώμα με πολλά σχέδια στο κάτω μέρος, ενώ έδενε στο λαιμό της.

Επέλεξε χρυσά κοσμήματα ενώ είχε τα μαλλιά της ίσια πίσω. Κρατούσε ένα μαύρο-χρυσό Jill Milan clutch.

splashnews
splashnews

Η τραγουδίστρια και πρωταγωνίστρια της ταινίας Ριάνα έλαμψε στο κόκκινο χαλί με την εκκεντρική της εμφάνιση. Φόρεσε μια μεταλλική μωβ Givenchy τουαλέτα με πτυχές και ασύμμετρα κοψίματα.

Τη συνδύασε με μωβ πέδιλα και αντίστοιχο μακιγιάζ ενώ τα ασημένια κοσμήματά της ήταν Bvlgari. Το clutch της ήταν λαμπερό μωβ-ασημί.

AP
AP

Η Σάρα Πόλσον ήταν η πιο... φωτεινή καθώς διάλεξε ένα φωσφοριζέ πράσινο-κίτρινο Prada φόρεμα με κρόσσια, ζώνη και ασορτί τσάντα. 

AP
AP

Η πιο κλασσική και πάντα κομψή Κέιτ Μπλάνσετ φόρεσε ένα πολύχρωμο Missoni κοστούμι με ρίγα στο πλάι, γόβες και statement σκουλαρίκια.

AP
AP

Η Μίντι Κάλινγκ διάλεξε μια μακριά μαύρη Prabal Gurung τουλέτα που λαμπύριζε και τη συνδύασε με ασημένια Cartier κοσμήματα, ενώ είχε τα μαλλιά της ίσια κάτω.

AP
AP

H Awkwafina φόρεσε ένα λευκό jumpsuit σαν χιτώνα με διαφάνεια στο πάνω μέρος ενώ η Ελένα Μπόναμ Κάρτερ διάλεξε ένα πιο κλασσικό μαύρο Vivienne Westwood φόρεμα με σκίσιμο στο πόδι και ανοιχτό λαιμό.

AP
AP

Η Βρετανίδα ηθοποιός είχε πιασμένα τα μαλλιά της πάνω σε έναν ατημέλητο κότσο.

AP
AP

Οι οκτώ γνωστές ηθοποιοί είναι διαφορετικές μεταξύ τους, όμως εξίσου ταλαντούχες, κομψές και θηλυκές.