Λαίδη Κίτι Σπένσερ -Μαρία Ολυμπία: Φωτογραφίζονται για την Vogue στο κέντρο της Νέας Υόρκης | 0 bovary.gr
Λαίδη Κίτι Σπένσερ -Μαρία Ολυμπία: Φωτογραφίζονται για την Vogue στο κέντρο της Νέας Υόρκης | 0 bovary.gr
ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Λαίδη Κίτι Σπένσερ -Μαρία Ολυμπία: Φωτογραφίζονται για την Vogue στο κέντρο της Νέας Υόρκης


Η Times Square έγινε το τέλειο σκηνικό μιας εντυπωσιακής φωτογράφισης για λογαριασμό της Vogue Βραζιλίας.

Γέμισε ομορφιά, χρώματα, φρεσκάδα και παρουσίες που διεκδικούν μια θέση στον μεγάλο κόσμο της μόδας.

Η Λάιδη Κίτι Σπένσερ -ανιψιά της Πριγκίπισσας Νταϊάνα- και η Μαρία Ολυμπία πόζαραν στον φακό των Luca και Alessandro Morelli φορώντας δημιουργίες του οίκου Dolce & Gabbana και δείχνουν ότι τα βήματά τους στον χώρο του μόντελινγκ είναι σταθερά και υπόσχονται μια διαδρομή πολλών αστέρων.

Η Λαίδη Κίτι Σπένσερ και η Μαρία Ολυμπία είναι δύο από τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην καμπάνια του οίκου D&G, για την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Για τις ανάγκες της φωτογράφισης για την καμπάνια του, ο οίκος είχε ταξιδέψει στη Βενετία. Οι δημιουργίες του, ένα «χορός» από prints και λάμψη που αποθέωνε τον μαξιμαλισμό, το mix n’match και το color blocking.

Μέσω του προσωπικού τους λογαριασμού στο Instagram, οι δύο γυναίκες δημοσίευσαν μια μικρή γεύση από το photoshooting. H μία πόζαρε στον φακό με floral φόρεμα με βολάν (σσ η Λαίδη Κίτι Σπένσερ δημοσίευσε και βίντεο από τα παρασκήνια της φωτογράφισης και εικόνες από την προετοιμασία της) και η άλλη με μίνι φούστα, τοπ και μποτάκια καθισμένη στη ρόδα ενός «φορτηγού-καντίνα», κρατώντας στο χέρι της μια street food λιχουδιά.

H ομορφιά και η φρεσκάδα τους, η φιλοδοξία και το όνειρό τους, συμμαχούν με μεγάλες συνεργασίες και μια καριέρα στο χώρο της μόδας είναι ήδη εδώ.