AP Images
AP Images
ΣΤΟ INSTAGRAM

Γιατί αυτή η οικογενειακή φωτογραφία που η ανέβασε η Βικτόρια Μπέκαμ δέχτηκε καταιγισμό σχολίων στα social media


Οταν μιλάμε για Διαδίκτυο, δεν υπάρχουν όρια. Κατασκευάζονται φήμες και παίρνουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις, ακόμα και μέσα σε λίγες ώρες.

Η προσωπική ζωή των σταρ θησιάζεται στον βωμό των κλικ και μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα, ακόμα κι εκεί που δεν υπήρχε.

Η φήμη ότι το ζεύγος Μπέκαμ χωρίζει «φούντωσε» για τα καλά τα τελευταία 24ωρα μιας και εταιρεία στοιχημάτων ανακοίνωσε ότι «αναστέλλει τον στοιχηματισμό για το χωρισμό του Ντέιβιντ με την Βικτόρια Μπέκαμ».

Μετά από αυτό, το διάσημο ζευγάρι που κλείνει σχεδόν δύο δεκαετίες έγγαμης ζωής, θεώρησε ότι έπρεπε να προβεί σε ανακοίνωση μέσω του εκπροσώπου της διαψεύδοντας τις φήμες περί διαζυγίου.

Δεν δίστασε να τις χαρακτηρίσει ως «ντροπιαστικές» και «για γέλια». Μια φωτογραφία που δημοσίευσε η Βικτόρια Μπέκαμ στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram δέχτηκε καταιγισμό σχολίων από τους followers της.

Στην φωτογραφία ποζάρει με τον γιους της Romeo (15), Cruz (13), με την κόρη της Ηarper (6) με την μητέρα της Jackie και τον πατέρα της Tony Adams.

«Φιλιά από όλους μας» έγραψε χαρακτηριστικά η σχεδιάστρια. Τα σχόλια των διαδικτυακών της ακολούθων δεν άργησαν να έρθουν, μιας και ο David Beckham απουσίαζε από την φωτογραφία που δημοσιεύτηκε λίγο μετά τις έντονες φήμες περί χωρισμού που κατέκλυσαν τον διαδικτυακό αέρα.

Πολλοί έσπευσαν να σημειώσουν το πόσο δεμένοι φαίνονται μεταξύ τους στο φωτογραφικό καρέ αλλά και το μελαγχολικό βλέμμα της Βικτόρια.

Η Βικτόρια Μπέκαμ θέλησε με το δικό της τρόπο να εκφράσει ότι είναι «Όλα καλά» στην οικογένειά της, μόνο που το timing για τη δημοσίευση της συγκεκριμένης φωτογραφίας μοιάζει να μην είναι τόσο εύστοχο, μιας και απουσιάζει από αυτή ο σύζυγός της.

Instagram
Instagram

H ανάρτηση της Βικτόρια Μπέκαμ:

 

 

Fun dinner x kisses from us all x

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις 8 Ιούν, 2018 στις 2:03 μμ PDT