Shutterstock
Shutterstock
09|06|2018 15:21
SHARE
VIRAL

To νέο, απίστευτο trend για τα οπίσθια στην παραλία -Πώς θα το φορέσεις (αν το φορέσεις)


Είναι φορές που η αγορά μας κάνει να αναφωνούμε «Τι άλλο θα δούμε;». Αυτό το ερώτημα εξακολουθεί να είναι πάντα ρητορικό. Εχουμε να δούμε πολλά ακόμα.

Οι τάσεις στη μόδα και την ομορφιά θα εξαντληθούν, όταν εξαντληθεί και η φαντασία. Δηλαδή ποτέ. Ολο και κάτι νέο θα έρχεται στο προσκήνιο να μας προκαλέσει, να μας δελεάσει, να μας ενθουσιάσει, να μας κάνει να (χαμο)γελάσουμε. Λίγο πριν τις καλοκαιρινές σας διακοπές, πιθανότατα να οργανώνετε την «στρατηγική» σας για τις εξορμήσεις σας στην παραλία. Αυτό το trend που έρχεται από το εξωτερικό, σίγουρα δεν το περιμένετε.

Ερχεται για να σας υπενθυμίσει ότι πριν προλάβετε να παραδεχτείτε στον εαυτό σας ότι «βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια», κάτι νέο θα ξεφυτρώνει από το πουθενά για να σπάει τη μονοτονία.

Το beachwear έχει new entry: αυτά τα αυτοκόλλητα-ιριδίζουσες πέτρες που κολλάς στα οπίσθια για να λαμπυρίζουν. Όχι, δεν κάνουμε πλάκα.

Αυτά τα αυτοκόλλητα -που σίγουρα σε αρκετούς από εσάς θυμίζουν αυτοκόλλητα των παιδικών σας χρόνων- πωλούνται κανονικότατα στην αγορά του εξωτερικού και γίνονται κομμάτι του beachwear. 

Χρηστικά δεν τα λες, μιας και πρέπει κάποιος να βρεθεί για να σας τα κολλήσει. Επίσης, όπως βλέπετε στην φωτογραφία, κολακεύουν -κυρίως- οπίσθια μικρά και σφριγηλά. 

Eμείς, απλά σας δείχνουμε μια ακόμα τάση του εξωτερικού που όμως η αγορά προσπαθεί να την υποστηρίξει.

Αν ποτέ δοκιμάσετε, κάτι ανάλογο, πείτε μας την εμπειρία σας γιατί εμείς δεν την έχουμε τολμήσει για να σας μεταφέρουμε την αίσθηση!

Mumsnet/ Twitter: @MumsnetMadnes
Mumsnet/ Twitter: @MumsnetMadnes