kimkardashian/ Instagram
kimkardashian/ Instagram
«ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ»

Η Κιμ Καρντάσιαν μόλις δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τα τρία παιδιά της


Mέσα σε λιγότερο από ένα 24ωρο αυτή η φωτογραφία της Κim Kardashian κατάφερε να συγκεντρώσει χωρίς μεγάλη προσπάθεια πάνω από 3,5 εκατομμύρια like.

Οχι, αυτή τη φορά η Κιμ δεν πόζαρε ημίγυμνη μπροστά από τον καθρέπτη της, δεν προώθησε κάποιο προιόν έναντι χιλιάδων ευρώ, ούτε φόρεσε ένα μικροσκοπικό μαγιό.

Αυτά τα like πήγαν κατά κύριο λόγο στα τρία παιδιά της που πόζαραν μαζί της. Οι followers της αγαπούν πολύ αυτή την πτυχή της Κim: της μητέρας χωρίς make up και photoshop.

Η Κιμ δεν τους χάλασε χατήρι και ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τα παιδιά της, Νοrth (4), Saint (2) και Chicago (4 μηνών).

Η ίδια μπορεί να αφιερώνει το μεγαλύτερο κομμάτι της καθημερινότητάς της στην προώθηση της καριέρα της αλλά και η οικογενειακή ζωή φαίνεται ότι είναι ένας μικρόκοσμος που της δίνει ενέργεια και την τρυφερότητα που δεν μπορεί να βρει ούτε στο κόκκινο χαλί, ούτε σε φωτογραφίσεις.

Η Kim Kardashian συνόδευσε την φωτογραφία με λεζάντα: «Καλώς ήλθατε στην όμορφη ζωή». Το χαμόγελο των παιδιών της δείχνει ότι ίσως την ζουν ήδη μαζί της.

Οπως και να χει, η Κιμ κατάφερε και πάλι να κεντρίσει το ενδιαφέρον των followers της που την αποθέωσαν με εγκωμιαστικά σχόλια για τον τρόπο που μεγαλώνει τα παιδιά της.

 

 

Welcome to the good life...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις 9 Ιούν, 2018 στις 6:50 πμ PDT