Από την Μόνα Λίζα στην Πάμελα Άντερσον -Ο Instagram λογαριασμός με τα πιο αποτυχημένα φρύδια της ιστορίας | 0 bovary.gr
Από την Μόνα Λίζα στην Πάμελα Άντερσον -Ο Instagram λογαριασμός με τα πιο αποτυχημένα φρύδια της ιστορίας | 0 bovary.gr
FOLLOW NOW

Από την Μόνα Λίζα στην Πάμελα Άντερσον -Ο Instagram λογαριασμός με τα πιο αποτυχημένα φρύδια της ιστορίας


Στο Instagram μπορεί κανείς να ανακαλύψει λογαριασμούς-διαμάντια.

Με περιεχόμενο πρωτότυπο, ευφάνταστο και χιουμοριστικό, καθώς και σπάνιες φωτογραφίες που δεν φανταζόσουν πως υπάρχουν. Ένας τέτοιος είναι και ο λογαριασμός για το να οποίο θα σας μιλήσουμε σήμερα.

To @historyofoverplucking είναι αφιερωμένο στα φρύδια και όχι, δεν πρόκειται για ακόμα ένα make up account, στο οποίο μπορείς να μάθεις tips για να διορθώσεις το σχήμα των φρυδιών σου. Είναι κάτι διαφορετικό και πολύ ενδιαφέρον, αφού μπορεί να μας πει πολλά για την αντίληψη και τα πρότυπα ομορφιάς μέσα στους αιώνες.

Ένας λογαριασμός ωδή σε όλα τα τραγικά λάθη που είχαν ως θύματα τα γυναικεία φρύδια. Πίσω από αυτόν, ο ταλαντούχος Alex Ronan.

Τα 90s στάθηκαν μια σκληρή δεκαετία απέναντι τους και δεν υπάρχει red carpet εμφάνιση από τότε στην οποία τα φρύδια να μην είναι υπερβολικά βγαλμένα και skinny.

 

Έκτος όμως από τις πιο διάσημες ντίβες της εποχής όπως η Kate Moss, η Pamela Anderson και Mariah Carey, εκείνο που κάνει το προφίλ ακόμα πιο cool είναι οι εικόνες και φωτογραφίες από ζωγραφικούς πίνακες του 160υ αιώνα, την Παρθένο Μαρία του 1400 μ.Χ., καθώς και σκηνές από τα πιο ρετρό και αγαπημένα cartoon του ΄90, όπως οι χαρακτήρες του Τhe Simsons, όπου ακόμα κι εκείνες εμφανίζονται με τα ίδια αποτριχωμένα και αποτυχημένα φρύδια.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @historyofoverplucking στις 15 Οκτ, 2017 στις 11:21 πμ PDT

 

 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @historyofoverplucking στις 24 Ιαν, 2018 στις 10:39 πμ PST

Ο λογαριασμός λοιπόν δεν μένει μόνο στην δεκαετία που άλλαξε τον κόσμο και σχεδόν κατέστρεψε με το τσιμπιδάκι, ένα από τα πιο γοητευτικά χαρακτηριστικά του προσώπου, αλλά ταξιδεύει πολύ πίσω στον χρόνο και περνάει με τον καλύτερο και πιο διασκεδαστικό τρόπο από την μία χρονική περίοδο στην άλλη.

Τα χρόνια πέρασαν και αυτό που τότε ήταν hot σήμερα είναι (ευτυχώς) πολύ μακριά από τα πρότυπα ομορφιάς που επικρατούν. Σήμερα αντίθετα, κυριαρχεί η τάση να τα τονίζουμε και να τα γεμίζουμε με μολύβια, σκιές, ακόμα και τατουάζ και microblading, για να τα κάνουμε να δείχνουν πιο γεμάτα, έντονα και «φυσικά». Ο λογαριασμός αυτός ωστόσο είναι μια καλή υπενθύμιση του τι μπορεί να συμβεί όταν το παρακάνουμε.

 


 

Διαβάστε επίσης: Σοφία Χατζηπαντελή: Το μοντέλο που έγινε παγκοσμίως γνωστό χάρη στα πυκνά του φρύδια

«Κάντο σωστά, δεν πουλάς καρπούζια» -Η Σοφία Μουτίδου σου δείχνει τον τρόπο να βάψεις σωστά τα φρύδια σου