Finos Film
Finos Film
ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ ΣΤΟΠ

«Μαριχουάνα στοπ»-η παράσταση: Οι ηθοποιοί που θα ενσαρκώσουν τους ρόλους της ταινίας


Γεμάτη εκπλήξεις και συνεργασίες που θα συζητηθούν αναμένεται να είναι η θεατρική σεζόν που έρχεται. Διάσημα ονόματα από τον χώρο της υποκριτικής θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε πολλά υποσχόμενες παραγωγές.

Κινηματογραφικές ταινίες και best sellers που αγαπήθηκαν από το φιλοθεάμον και αναγνωστικό κοινό αντίστοιχα, θα είναι στο θεατρικό μενού.

Μια ταινία που πριν από σχεδόν πέντε δεκαετίες έκοψε 312.260 εισιτήρια, σε σενάριο και σκηνοθεσία Γιάννη Δαλιανίδη μεταφέρεται στην θεατρική σκηνή.

Στην ταινία, τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούσαν οι: Ζωή Λάσκαρη, Γιώργος Πάντζας, Τόλης Βοσκόπουλος, Βαγγέλης Σειληνός, Μάρθα Καραγιάννη, Χρόνης Εξαρχάκος, Ελένη Ανουσάκη και Μαρία Ιωαννίδου. Ποιους ηθοποιούς θα δούμε στους βασικούς ρόλους της μεταφοράς του έργου στο θέατρο;

Στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Star Channel, στη «Φωλιά των Κου Κου», ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε τα ονόματα που θα ενσαρκώσουν τους ρόλους που υποδύονταν οι ηθοποιοί στην ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη.

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Πριν από λίγες ημέρες, έγινε γνωστό ότι την «Καίτη Λαγοπούλου», -το ρόλο που υποδυόταν η Ζωή Λάσκαρη», θα υποδυθεί η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, τον ρόλο που υποδυόταν η Μάρθα Καραγιάννη, θα ενσαρκώσει η Μπέσσυ Μάλφα.

Στο ρόλο της Μαρίας Ιωαννίδου, θα δούμε την Μαρία Ιωαννίδου. Τον ρόλο της Ελένης Ανουσάκη, θα ενσαρκώσει η Μαριέλλα Σαββίδου. Ο Γιώργος Βάλαρης (που θα σκηνοθετήσει το έργο) θα ανέβει στη σκηνή, κρατώντας τον ρόλο που κρατούσε ο Γιώργος Πάντζας.  Ο τραγουδιστής Αναστάσιος Ράμμος θα υποδυθεί τον ήρωα που υποδυόταν ο Βαγγέλης Σειληνός. Τον ρόλο που υποδυόταν ο Χρόνης Εξαρχάκος, θα ενσαρκώσει ο Τόνυ Δημητρίου.

NDP Photo Agency
NDP Photo Agency