Φωτογραφία BOVARY-Πάνος Μάλλιαρης
Φωτογραφία BOVARY-Πάνος Μάλλιαρης
ΣΤΟ INSTAGRAM

«Ου φονεύσεις»: Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της νέας σειράς του Πάνου Κοκκινόπουλου


Οι σειρές που σκηνοθέτησε ο Πάνος Κοκκινόπουλος άφησαν ιστορία στην ιδιωτική τηλεόραση.

Αποτρόπαια εγκλήματα που συντάραξαν το πανελλήνιο, ιστορίες που έδειξαν την λεπτή γραμμή που χωρίζει την λογική από την τρέλα και το δίκαιο από το άδικο, αρρωστημένα ένστικτα και καθένας από εμάς εν δυνάμει δολοφόνος: ο «Κόκκινος Κύκλος» και η «Δέκατη εντολή» καθήλωσαν τους τηλεθεατές.

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος μετά από αρκετά χρόνια τηλεοπτικής αποχής κάνει δυναμική επιστροφή και σκηνοθετεί μια νέα σειρά που θα προβάλλεται από το Εpsilon. Και ο τίτλος της: «Ου φονεύσεις».

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της νέας σειράς που σκηνοθετεί και όλα δείχνουν ότι το σασπένς θα έχει «πρωταγωνιστικό ρόλο».

Στην φωτογραφία βλέπουμε την Βίκυ Παπαδοπούλου που επιστρέφει και εκείνη τηλεοπτικά μετά από καιρό: Πρόσωπο ιδιαιτέρως αγαπητό από το κοινό, που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί σε πολύ αξιόλογες θεατρικές δουλειές.

kokkinopoulospanos/ Instagram
kokkinopoulospanos/ Instagram

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος είχε μιλήσει για την τηλεοπτική του επιστροφή στο bovary.gr και τη Μυρτώ Λοβέρδου:

«Ολες μου οι ιστορίες είναι πάντα πειραγμένες. Κι αυτό το κάνω για να μην θιγούν πρώτα απ΄ όλα τα θύματα, αλλά ακόμα και οι θύτες. Αρκετά κάνει η τηλεόραση και τα μέσα. Ο δεύτερος λόγος είναι καθαρά καλλιτεχνικός. Θεωρώ ότι η μυθοπλασία είναι ένα βήμα μπροστά από την πραγματικότητα.Αν και αυτό καμιά φορά διαψεύδεται από τη ζωή. (...) Ετοιμάζω μια σειρά που θα μοιάζει με τη 10η εντολή,  με άλλο τίτλο. Συζητάω με δύο κανάλια. Ολα αυτά που έχω κάνει, από την Ανατομία ενός εγκλήματος, τον Κόκκινο Κύκλο, τη 10η Εντολή, τον Τρίτο Νόμο, ήταν παραλλαγές της ίδιας λογικής. Αυτοτελή επεισόδια για εγκλήματα. Το αυτοτελές είναι σαν μικρή ταινία. Κάθε φορά από την αρχή, καινούργιοι άνθρωποι, νέα κατάσταση».

Αλλη μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο Πάνος Κοκκινόπουλος είναι η ακόλουθη. Η Παναγιώτα Βλαντή θα είναι άλλο ένα πρόσωπο που θα δούμε να ενσαρκώνει κάποια ηρωίδα από τις ιστορίες στη νέα σειρά αυτοτελών επεισοδίων του Epsilon.

kokkinopoulospanos/ Instagram
kokkinopoulospanos/ Instagram